Volum extrem

Dupa mai bine de 50 de ani, moda parului plin de volum s-a intors. Doar ca ceva s-a schimbat: acum nu mai suntem nevoite sa ne distrugem parul prin tapare excesiva pentru a arata ca o diva din anii 60’. Descoperiti in saloanele GETT’S noutatea sezonului.

BIG HAIR este o noua linie de produse de styling si ingrijire create special pentru a oferi un par bogat si voluminos, gratie complexului unic OOMF™ si extractului de bambus, care ofera pe langa volum minunat si flexibilitate si stralucire. Acestei formule se adauga Hydroly zed Keratin-un sigilator al proteinelor din structura parului, care il fereste de vatamarile de mediu, facandu-l mai puternic si mai rezistent.

Linia Big hair de la Fudge contine produse cu formule unice, care  ofera parului volum minunat si stralucire si care te vor face sa renunti la obiceiurile nesanatoase pentru coafare:

-utilizand produsele gamei, vei spune stop taparii parului, stop evitarii folosirii balsamului si stop folosirii produselor “grele” de styling, care aspresc parul si il deterioreaza, fara a-i permite sa se miste natural.