Un nou tratament impotriva celulitei incapatanate

Tesutul subcutanat adipos este un substrat special, in care se regaseste o cantitate mare de adipocite, capabile sa sintetizeze o cantitate mare de lipide.

Exista 2 moduri prin care se poate regularize nivelul adipocitelor din organism-

Crescand/reducand marimea celulelor sau crescand/reducand numarul celulelor.

Tratamentul profesional GENESCULPT de la Skeyndor este cel mai nou si inovator tratament ce trateaza celulita “incapatanata”, reducand nivelul tesutului adipos.

Acesta incorporeaza molecula isorhamnetina, care pana in momentul de fata, este singura capabila sa inhibe maturizarea celulelor adipoase, blocand direct autogenerarea acestora prin intermediul celulelor stem.

Actioneaza de-a lungul mai multor procese care duc la acumularea de celulita: activeaza lipoliza bazala, degradeand trigliceridele, sporeste lipoliza indusa de adrenalina, in timpul exercitiilor fizice sau situatiilor de stres, inhiba lipogeneza, formarea trigliceridelor, dupa mesele copioase.

Odata cu formula sa inovatoare, tratamentul introduce si cateva ingrediente considerate a fi de ultimoa generatie in tratarea problemelor de celulita si flaciditate a pielii: extractul de zmeura, tincture de papadie, tincture de anghinare, piperul rosu Brazilian.

Va asteptam la GETT’S sa-l incercati!