Beneficiile samponului violet

Beneficiile samponului violet

Șamponul violet este noul fenomen în materie de produse de îngrijire ale parului. Acesta are multiple beneficii asupra menținerii culorii părului tău.

Șamponul violet te ajută  menții sau readuci la viață culoarea părului tău. Indiferent vorbim despre culorile naturale sau vopsite, acestea își pot pierde din intensitate din diferite motive, precum mediul, razele soarelui, clorul sau din cauza altor substanțe chimice care afectează părul.

Cum funcționează?

Se întâmplă deseori ca nuanța părului care a fost deschis cu mai multe tonuri sufere modificări. Mai exact, în loc de culoarea perfect platinată  observi apariția unor tonuri calde, precum galben unt, roșiatic sau portocaliu. Acest lucru se întâmplă, deoarece melanina din tonul natural mai profund al părului începe se strecoare înapoi. Părul blond este în mod natural destul de poros, iar substanțele chimice, precum clorul, mineralele din duș, poluarea în aer și chiar razele UV de la lumina zilei pot scoate la iveală diferite nuanțe.

Din fericire, cu rutina potrivită de îngrijire, te poți asigura nuanța părului tău rămâne proaspătă și frumos tonifiată în orice moment. Șamponul violet funcționează ca un toner pentru păr, care distribuie pigmenți pentru a ajusta, neutraliza, corecta sau personaliza culoarea părului. Deoarece movul și galbenul se plasează pe partea opusă a paletei de culoare, ele se neutralizează reciproc pentru a menține culoarea părului strălucitoare.

Deși șamponul violet este dedicat persoanelor cu părul blond sau decolorat, el poate fi folosit și de către persoanele cu părul închis la culoare. De asemenea, dacă alegi un șampon cu numeroase proprietăți hidratante, vei observa o diferență uriașă în longevitatea culorii și catifelarea părului.

Culori închise

Adesea prezentat ca un șampon luminos, care neutralizează nuanțele nedorite din părul blond, șamponul violet funcționează și pentru părul închis la culoare. Acesta are un rezultat asemănător cu efectul utilizării șamponului violet pe părul blond. Dacă ai părul brunet cu șuvițe, factori precum razele UV, stilizarea cu instrumente de căldură și chiar și mineralele din apă pot transforma tonurile șuvițelor tale. Șamponul violet va neutraliza nuanțele nedorite, aducând la viață aspectul impecabil al coafurii tale.

Recomandarea editorului: Clean Blonde Violet Toning este un șampon tonifiant care neutralizează și curăță tonurile de galben din părul blond. Datorită formulei active de proteine hidrolizate din grâu și protecției UV, șamponul ajută la protejarea și hrănirea părului împotriva agresiunilor din mediu și înfuzează fiecare șuviță de păr cu o explozie de parfum care durează 24 de ore. Pe getts.shop îl poți găsi fie la 250 ml (70 lei) sau la 1000 ml (176 lei).