GETT’S Beauty Miles

Beauty Miles

GETT’S Beauty Miles este un program de fidelizare, menit sa ofere avantaje clientilor fideli ai saloanelor GETT’S. Prin apartenenta la unul dintre cluburile GETT’S, poti avea acces la reduceri si facilitati in oricare dintre saloane.

Atractivitatea programului GETT’S Beauty Miles consta in faptul ca, devenind membru, poti acumula puncte valorice prin cumpararea de servicii, de produse profesionale, abonamente, Gift Carduri, prin recomandarea de noi membri, precum si prin trimiterea de feedback in urma vizitei la unul dintre saloanele GETT’S.

Acest program de fidelizare se adreseaza atat clientilor persoane fizice, cat si firmelor si companiilor, care doresc sa ofere bonusuri si cadouri speciale angajatilor.

GETT’S are la baza un sistem centralizat de date, astfel incat punctele cumulate pot fi folosite (se poate plati cu ele) in oricare dintre saloane.

Mai mult, puteti beneficia si de servicii suplimentare gratuite de pana la 20%, respectiv 240 Euro, precum si de avantajele cluburilor tip abonament:

  • Silver Club – 400 Euro, ofera servicii suplimentare gratuite de pana la 12%, respectiv 48 Euro
  • Gold Club – 600 Euro, ofera servicii suplimentare gratuite de pana la 15%, respectiv 90 Euro.
  • Black Club – 1200 Euro, ofera servicii suplimentare gratuite de pana la 20%, respectiv 240 Euro.

Foarte important de retinut: Punctele de fidelitate sunt UN BENEFICIU nu o obligatie! Nici un client nu este obligat sa foloseasca programul de fidelizare, sa adune puncte valorice sau sa isi instaleze aplicatia mobila GETT’S. Pentru cei care isi doresc sa beneficieze de aceste discounturi si de programul de fidelitate, cea mai buna protectie a banilor din contul personal este de a transfera aceasta putere si control direct clientului beneficiar iar acest control trebuie sa fie facil si mobil. Astfel validarea platii cu punctele proprii se poate face prin GETT’S APP, din website prin contul propriu inregistrat pe www.getts.ro de pe telefonul mobil, tableta sau PC.

In plus, daca prin recomandarea ta, avem un nou membru GETT’S primesti puncte in valoare de 37 lei, disponibili imediat in cont. Pentru a usura recomandarea, clientul nou recomandat beneficiaza la prima sa vizita de o reducere de 20% din bonul cheltuit pe servicii.

Astfel, devii mai mult decat client, devii partener, iar plata serviciilor, de care ai parte in oricare din saloanele GETT’S, se poate realiza cu ajutorul punctelor acumulate.

Citeste intregul regulament al programului de fidelizare GETT’S BEAUTY MILES aici.