Un par sublim, pregatit pentru vara

Odata cu luna mai, incepe si protejarea temeinica a parului pentru vara. Va recomandam sa tundeti varfurile degradate si apoi sa apelati la terapii capilare de infrumusetare si reconditionare. Unul dintre ele, deosebit de pretios este ritualul Kerastase 24 de karate, care se realizeaza cu produsele gamei Elixir Ultime. O gama completa de produse pentru ingrijirea capilara, ce dezvaluie magia uleiurilor pretioase, in 3 pasi esentiali: curatare, tratare si texturare. O experienta completa ce lasa parul catifelat si îi reda fibrei capiare stralucirea si radierea.

Sublime Cleansing oil Shampoo este o infuzie profunda si bogata a uleiurilor pretioase, pentru curatarea zilnica si o îngrijire luxurianta. Pentru toate tipurile de par, acesta este primul pas ce pregateste parul pentru o ingrijire luxurianta. Ofera hidratare,  stralucire  si fluiditate parului.

Beautifying Oil Mask este o infuzie profunda a uleiurilor pretioase,  avand in compozitie cea mai inalta concentratie de uleiuri pretioase si ingrediente lipidice pentru o hidratare eficientizata. Aplicata saptamanal, aceasta lasa parul complet reimprospatat si bogat la atingere, opulent asemeni unei bijuterii. Si pentru ca fiecare tip de par este diferit si are nevoile sale speciale, poti alege dintre cele 3 variante Elixir Ultime, ca ultim pas al ingrijirii 24 de carate: pentru par fin si sensibilizat, pentru par deteriorat si pentru orice tip de par.