Tratamentul Time Machine

Tratamentul Time Machine este o formulă avansată ce restructurează părul în 3 pași. Părul a reprezentat întotdeauna un simbol al frumuseții și al fertilității, individualizând trăsăturile în funcție de tunsoare. Indiferent de sezon, podoaba capilară este supusă multor agresiuni zilnice. Poluarea, stres, temperatui ridicate sau scăzute, toate acestea afectează structura firului de păr. Însă acum îi poți oferi părului tău o călătorie în trecut cu noul tratament Time Machine.

Pentru că de multe ori îți dorești o regenerare completă a părului, Fudge lansează Time Machine, un sistem de tratament în 3 pași care reprogramează structura internă a firului de păr pentru rezultate semipermanente de rezistență și strălucire, fiind primul tratament de restructurare capilară care sterge istoricul părului și îl protejează de agresiunile viitoare.

Experții Fudge au fost întotdeauna preocupați de repararea firului de păr. De aceea, au dezvoltat un sistem pe baza tehnologiei Plex, datorită căreia sistemul de întărire a părului în 3 pași restructurează firul de păr de la interior către exterior cu rezultate care durează până la 10 săptămâni. Tracey Hayes, Technical Expert Fudge International, spune : ” A fost esențial pentru noi să dezvoltăm un tratament de lux pentru păr, unic în portofoliul Fudge Professional, fără a compromite categoria de culoare.”

Avantajele tratamentului sunt: un păr mai puțin deteriorat, cu 180% mai puternic, vârfurile despicate sunt reparate după o singură utilizare, iar părul este de 5 ori mai fin și mai moale, până la 10 săptămâni. Folosit după colorare, decapaj, permanent sau pentru a repara vârfurile despicate și a păstra lungimea părului, are rezultate dovedite. Primii doi pași ai tratamentului se realizează în salon, dar cel de-al treilea poate și folosit și acasă.

Rewind Fuel
Primul pas al tratamentului Time Machine întărește fiecare fir de păr. Această formulă avansată îmbogățită cu aminoacizi de cheratină și proteine cu greutate moleculară scăzută restructurează firul de păr prin reînnoirea celulară interioară, reducând ruperea părului cu 75%. Tratamentul pătrunde repede în structura firului de păr pentru a repara orice deteriorare prin umplerea spațiului protector și blocarea umidității. Astfel, părul devine mai sănătos și mai ușor de coafat.

Seal & Armour
Conceput pentru a repara vârfurile despicate, Seal & Armour înmoaie și hidratează părul de la prima utilizare. Pasul 2 al sistemului de îngrijire a părului Time Machine utilizează o formulă restructurată care hidratează, îmbunătățește elasticitatea și manevrabilitatea părului. Acest tratament regenerează bariera protectoare naturală a părului, protejându-l împotriva deteriorărilor viitoare. Fudge Seal & Armour produce o protecție benefică pentru păr până la 8 săptămâni, menține culoarea părului și este potrivit pentru toate tipurile de păr.

Top Lock
Cel de-al treilea pas al tratamentului de la Fudge poate fi folosit săptămânal acasă, pentru o protecție semipermanentă a părului. Această loțiune ușoară pătrunde adânc în firul de păr pentru a repara podoaba capilară. Firul este protejat de vătămările viitoare, iar culoarea rămâne vie și vibrantă. Antioxidanții luptă împotriva radicalilor liberi și protejează împotriva stresului oxidativ. Top Lock este ideal pentru părul tratat prin culoare, menținând culoarea timp de până la 10 săptămâni. Acest tratament săptămânal oferă protecție termică și hidratare de durată, îmbunătățește flexibilitatea părului și împiedică despicarea vârfurilor.

Gama de tratament Time Machine de la Fudge

Conține ingrediente precum Kerabind, care construiește un scut hidratant pentru regenerarea celulară, Keralink care penetrează, întărește și repară sistemul intern de protecție a părului și Keralock, care sigilează tratamentul de la salon în interiorul firelor de păr pentru rezultate semipermanente.
Preț: 21 de lei

 


Articol preluat din revista GETT’S Highlights Magazine