TIME MACHINE sterge istoricul parului tau!

TIME MACHINE este primul tratament de restructurare capilara care sterge istoricul parului si il protejeaza de agresiunile viitoare!
Un vis devenit realitate: primul tratament in trei pasi care restructureaza firul de par de la interior catre exterior, cu rezultate care dureaza pana la 10 saptamani. Folosit dupa colorare, decapaj, permanent sau pentru a repara varfurile despicate si a pastra lungimea parului, rezultatele sunt dovedite.

Intoarceti timpul si obtineti un par integru. Acest sistem luxuriant de tratament reprogrameaza structura interna a firului de par pentru rezultate demipermanente de rezistenta si stralucire, instant in salon si poate fi continuat si acasa, cu o durata de pana la 10 saptamani.
Un sistem in trei pasi, pentru toate tipurile de par
Pasii 1 si 2 ai tratamentului se vor realiza in salon, promitand 10 saptamani de par nedeteriorat, in timp ce pasul 3 al tratamentului este reprezentat de produsul de intretinere pentru acasa.
Pasul 1: Rewind Fuel
Cu ingrediente active precum Keralink-proteine restructuranta si Kerabind-amino acid asemanator keratinei, aceasta formula penetreaza rapid structura parului, reparand-o.
Pasul 2: Seal& Armour
Ingredientul activ Keraguard patrunde in cuticula ca un lipici puternic fixand structurile despicate. Culoarea este astfel sigilata pentru 10 saptamani, iar parul se simte mai moale de la radacina la varfuri.
Pasul 3- Top Lock cu ingredientul Keralock
Poate fi folosit saptamanal acasa, pentru o protectie dermipermanenta a parului. Firul este protejat de vatamarile viitoare, iar culoarea ramane vie si vibranta. Antioxidantii lupta impotriva radicalilor liberi si protejeaza impotriva stresului oxidativ. Produsul ofera protectie termica si hidratare de durata, sigilata in fir.
Tracey Hayes-Technical expert Fudge International:
“A fost esential pentru noi sa dezvoltam un tratament de lux pentru par, unic in portofoliul Fudge Professional, fara a compromite categoria de Culoare. Tratamentul TIME MACHINE actioneaza din interior catre exterior, fiind creat pentru a fi folosit independent, indiferent de culoarea Headpaint aleasa, evitand astfel orice dezamagire a clientei si asigurand-o ca nuanta va fi la potentialul maxim.”

Te asteptam in saloanele GETT’S!