Știința unui păr strălucitor

KERASTASE_Elixir_Ultime

Ce observăm prima dată la o femeie? Poate părul frumos și strălucitor, ar spune admiratorii sexului frumos. Dar ce este de fapt strălucirea și cum se obține ea? KÉRASTASE decodează secretul strălucirii optime, care oferă părului o frumusețe inegalabilă.

Fiecare femeie este de acord: când vine vorba despre părul ei, strălucirea este ambiția supremă în materie de frumusețe. KÉRASTASE a decodat secretul strălucirii optime. Porțiunea care iluminează părul este reflectată de suprafața acestuia pe o traiectorie asimetrică: precum un efect de oglindă. Ochii noștri captează lumina și o transformă în percepția pe care o numim strălucire. Însă o altă parte a luminii poate fi reflectată și de imperfecțiunile de la suprafață și dispersată într-o mulțime de direcții. Când se întâmplă acest lucru, lumina își pierde din intensitate și devine mai slabă. Aceasta este REFLEXIA DIFUZĂ, iar strălucirea percepută de ochii noștri este interpretată drept slabă. Cu cât fibra e mai deteriorată, cu atât mai ridicată este reflexia difuză. Per total, strălucirea este mai slabă.

Noua alianță prețioasă

Pentru a duce strălucirea la următorul nivel, ingredientele prețioase acționează: uleiul prețios de camelie, pentru suplețe și strălucire intensă și de durată, ulei sacru de marula, pentru hrănire fără a îngreuna părul și protecție antioxidantă ridicată, acizi grași esențiali în concentrație ridicată, vitaminele C și E care oferă protecție intensă fără a îngreuna fibra.

Fructul marula este o minune a naturii. Rod al arborelui de marula – o raritate naturală, cu specii de ambele sexe. Arborele-femelă fertil este venerat din cele mai vechi timpuri de triburile africane ca simbol al dorinței sexuale, al senzualității și feminității.

Uleiul sacru extras printr-o metodă atemporală de presare manuală este folosit de secole în ritualuri pentru numeroasele sale proprietăți miraculoase de sublimare a pielii și a părului.

Camelia, alcătuită în principal din acid oleic, este simbolul natural al prețiozității. Perfecțiunea sa vine din petalele cu o formă grațioasă și din bogăția ascunsă a fiecărui strop din esența sa. Parfumul său imperceptibil permite deschiderea aromei captivante a uleiului Elixir Ultime.

Creați-vă semnătura olfactivă

Cum puteți face asta? Prin aplicarea parfumurilor în straturi. Kérastase oferă o experiență senzorială extraordinară datorită aplicării a trei parfumuri diferite. La fiecare utilizare, o nouă descoperire olfactivă pentru a-i oferi fiecărei femei propria semnătură olfactivă unică. Parfumul reprezentativ și seducător PIERRE DE LUNE – LEMNOS – ORIENTAL, cu tonuri foarte senzuale și sofisticate, contrastează delicios cu strălucirea pietrei – lunii și a mandarinei. Aceste note generoase și prețioase, calde și delicate, accentuează caracterul sublim al femeii Kérastase.

KERASTASE_Elixir_Ultime_Huile_Rose_100 ml

Strălucire maximă pentru părul vopsit.

L’Huile Rose, uleiul versatil al gamei Elixir Ultime de la Kérastase special creat pentru părul vopsit, cu extract de ceai imperial. Îngrijește vârfurile, ajută coafarea, netezește firele rebele și înlătură electrizarea, până la 96 de ore de la folosire. Oferă părului un parfum irezistibil, care rezistă până la 48 de ore și termoprotecție de până la 230 de grade, atunci când părul este coafat la cald. Este un produs ideal pentru a fi aplicat pe părul umed sau uscat. Preț în saloanele GETT’S – 143 lei.