Rutina de ingrijire a parului pentru barbati

Rutina de îngrijire a părului pentru bărbați

Rutina de îngrijire a părului pentru bărbați este cu siguranță mai simplă decât a femeilor. Trebuie urmați câțiva pași și poți spune adio unui bad hair day.
Nu trebuie să fii David Beckham sau Brad Pitt pentru a fi știi că o parte din puterea noastră spirituală provine din păr. Păstrarea unui păr sănătos și strălucitor este esențială pentru a avea o stare excelentă de viață.
Produsele de îngrijire a părului sunt la îndemâna oricui mai mult ca niciodată. Tot ce trebuie să faci este să acorzi puțin timp și atenție.

Așadar, îți propunem câțiva pași de îngrijire a părului, care pot deveni o parte din rutina ta zilnică:

1. Șamponul

În primul rând, este important să începi întreaga rutină cu un șampon de calitate, care să îndepărteze excesul de ulei acumulat. Îți recomandăm șamponul Sebastian Professional din gama Volupt. Acesta curăță părul și îl hrănește, lăsându-l plăcut la atingere. Mai mult, îți oferă un volum special, pentru un look care să te scoată în evidență. Nu uita însă că nu trebuie să folosești șamponul în fiecare zi, șamponarea frecventă putând să lase părul fără o parte din elementele sale esențiale pentru a rămâne sănătos. Ideal, șamponează-ți părul de 2-3 ori pe săptămână
Este disponibil în saloanele GETT’S!
Preț: de la 96 lei

Rutina de îngrijire a părului pentru bărbați

2. Balsamul

Desigur că este bine știut acest pas. După șamponare, urmează aplicarea balsamului. Balsamul este important pentru că hidratează părul și îl face mult mai ușor de gestionat. Pentru un păr care și-a pierdut volumul, recomandăm balsamul Sebastian Professional tot din gama Volupt. În combinație cu șamponul din aceeasi gamă, descurcă părul și îl face moale și aerisit. După utilizare, părul este frumos, moale și catifelat, plin de volum de la rădăcină până la vârfuri.
Disponibil în saloanele GETT’S!
Preț: de la 121 lei

 Rutina de îngrijire a părului pentru bărbați

3. Styling

Imediat după ce ai ieșit din duș, focusează-te pe strălucire. Este timpul să îți bagi mâinile prin păr, folosind un styler cu protecție termică și complex de strălucire de la Sebastian Professional. Denumit Trilliant, acest styler a fost creat pentru a îngriji delicat părul și a oferi protecție împotriva căldurii. Oferă volum ultra-ușor și finisare strălucitoare. Acum părul nu doar că va avea o strălucire sănătoasă dar va fi lăsat și cu un parfum plăcut.
Disponibil în saloanele GETT’S!
Preț: 119 lei

Rutina de ingrijire a parului pentru barbati