Produsele de îngrijire care te protejează pe timpul verii

Produsele de îngrijire pentru vară sunt necesare. Deja ne aflăm în toiul verii și ne bucurăm de razele soarele pe cât de mult posibil. Cu toate acestea, uneori uităm să acordăm atenție îngrijirii tenului și al părului, mintea noastră fiind mai tot timpul cu gândul la briza mării, nisipul fin și soarele îmbietor. Pe timpul verii expunem constant pielea la radiațiile UV, pentru că desigur optăm pentru ținute confortabile fie la plajă sau în oraș. Deși la plajă obișnuim să folosim cremă cu protecție solară pentru piele, nu doar aceasta trebuie atent îngrijită. Soarele își îndreaptă atenția și asupra părului. Așadar, trebuie să urmăm o rutină specifică verii, optând pentru produsele de îngrijire pentru vară cu un grad înalt de hidratare și protecție împotriva soarelui.

Mai jos poți vedea ce trebuie să incluzi în spațiul destinat îngrijirii personale pentru a obține strălucirea sănătoasă pe timp de vară:

Cremă cu protecție solară
Cea mai avansata tehnologie de protectie solara este înglobată în gama Sun Expertise de la Skeyndor. Skeyndor a creat Sun Expertise, o gamă completă de protecție solară, care oferă trei bariere de protecție, în timp ce produsele au formule de bronzare rapidă și texturi hrănitoare pentru piele. Dincolo de clasica protecție oferită și de alte produse de pe piață (UVA si UVB), Sun Expertise asigură o a treia barieră de protecție împotriva efectelor razelor infraroșii, protejând ADN-ul celulelor stem. De asemenea, asigură o protecție globală antiîmbătrânire, blocând apariția petelor și a ridurilor cauzate de soare și menținând fermitatea pielii. Formula cu bronzare rapidă oferă un bronz atrăgător, uniform și de durată, completat de hidratare și confort pentru piele.

Preț: 132 RON

Booster hidratant pentru piele uscată.
Pe timpul vierii nu este de mirare că pielea devine mult mai deshidratată din cauza razelor solare. Hidratarea intensă prin intermediul apei nu este îndeajuns pentru ten așa că îți propunem un booster ce acționează asupra tenului uscat, oferindu-i hidratare de durată. Power Hyaluronic de la Skeyndor
este un booster hidratant ce îmbunătățește hidrodinamica naturală a pielii, combinând acid hialuronic cu diverse mase moleculare cu un puternic activator de acvaporine. Rezultatul este o piele mai confortabilă, perfect hidratată și cu un microrelief mai neted. Acidul hialuronic este un component natural al organismului al cărui scop principal constă din captarea și reținerea apei în piele. Această moleculă este considerată un adevarat “burete” deoarece poate să rețină o cantitate de apă egală cu de 1.000 de ori greutatea proprie.

Preț: 172 RON

 

Lapte de păr

Părul, pe timpul verii, este cel mai expus la deteriorare. Căldura, soarele, apa din mare sau piscină sunt factorii care contribuie la deshidratarea părului în profunzime. Acesta devine mult mai uscat, își pierde din strălucire și culoare. În acest caz, este timpul să îi oferi îngrijirea necesară, printr-o hidratare corespunzătoare. Poți opta pentru laptele de păr, cunoscut ca fiind un remediu ce transformă textura părului. Kerastase îți propune laptele de păr Nutritive Nectar Thermique, recomandat de profesioniști pentru părul uscat, casant și lispit de strălucire. Sistemul Thermo-Seal netezește părul și îi conferă strălucire. Facilitează coafarea și protejează părul de factorii termici. Mod de utilizare: se aplică pe lungimi, pe părul zvântat. Se coafează atât cu placa cât și cu foehnul. Nu se clătește.

Preț: 143 RON. Disponibil în saloanele GETT’S