Sfaturi despre cum sa iti ingrijesti pielea in timpul iernii

Sfaturi despre cum sa iti ingrijesti pielea in timpul iernii

Vremea rece, cu umiditatea sa relativă scăzută, produce efecte negative pielii noastre, lăsând-o uscată și deshidratată.

Sănătatea pielii este importantă nu numai de dragul aspectului, ci și datorită faptului că pielea îndeplinește multe sarcini esențiale ale corpului.

Cum sa iti ingrijesti pielea în timpul iernii?

  1. Hidratați pielea zilnic. Cremele hidratante sunt mult mai bune decât loțiunile pentru pielea uscată cu tendință de uscare. Vă recomandăm produsele de la Skeyndor de pe shop-ul, www.getts.shop. Aplicați crema hidratantă direct pe pielea umedă după baie.
  2. Curăță-ți tenul, dar nu exagera. Prea multă curățare elimină substanțele hidratante naturale ale pielii. Gama Aquatherm de la Skeyndor este ideală pentru a vă curăța tenul.
  3. Limitează folosirea apei fierbinți și a săpunului. Dacă vă confruntați cu iritații, evitați dușurile fierbinți și folosiți un demachiant non-iritant pentru piele.
  4. Protejează-ți tenul împotriva vântului. Cremele cu ceramide pot fi eficiente deoarece oferă o hidratare de lungă durată.
  5. Evită frigul extrem. Temperaturile scăzute pot provova tulburări ale pielii.
  6. Protejează-ți tenul împotriva soarelui. Amintiți-vă că soarele de iarnă poate fi periculos pentru piele. Chiar și iarna, ar trebui să utilizați o protecție solară cu un factor de protecție de 15 sau mai mare dacă intenționați să petreceți timpul în aer liber pentru perioade îndelungate.
  7. Include suplimente de vitamina D în rutina de îngrijire. În timpul verii, producția naturală de vitamina D crește ca urmare a expunerii zilnice la soare, dar când iarna se ivește, expunerea scade.

Descoperă gamele profesionale pentru îngrijirea tenului pe shop-ul nostru, www.getts.shop.


Text: Mihaela Tudorache