Parfum in stil Bentley

Parfum in stil Bentley

In 2013, Bentley a lansat propria gama de parfumuri de lux, cât si editia de cristal Lalique. Anul acesta il incep in forta, pregatind pentru luna martie parfumul Bentley For Men Azure, aromatic, picant si ce imbina esente de lemn.

Parfumul, ce se adreseaza barbatilor sportivi, inteligenti si constienti de propriul stil, a fost creat de Mathilde Bijaoui, cunoscuta pentru realizarile sale din cadrul parfumeriei Mane. Ea a gasit formula pentru un parfum modern, pornind de la clasicele arome din clasa fougère, citrice, ananas si frunze de violete, la care a adaugat arome mediteraneene precum ardeiul iute, lavanda si salvia, iar pentru un lux absolut – lemn de casmir si boabe de tonka.

Recipientele Bentley for Men Azure respecta formele curbe ale masinilor realizate de celebra marca auto a segmentului de lux, pata de culoare fiind data de un gradient de albastru, logoul Bentley gasindu-se reliefat in partea superioara a sticlei. In luna martie, parfumul va putea fi cumparat doar de la Harrods, iar, incepând din aprilie, va fi disponibil pe intregul glob. Apa de toaleta de 60ml va costa 70 de dolari, iar cea de 100ml, aproximativ 100 de dolari, in timp ce setul de 200ml de sampon si gel de dus va avea un pret de 40 de dolari.