Plata cu punctele este de acum 100% securizata si in telefonul tau!

Plata cu punctele este de acum 100% securizata

Adio confuzii de nume comune si de conturi, erori umane sau potentiale incercari de fraude la plata cu punctele valorice! Incepand din luna februarie, orice plata cu punctele tale trebuie autorizata de tine prin GETT’S APP si nu se mai poate face fara acordul tau!

CUM FUNCTIONEAZA:
1. Descarca si instaleaza GETT’S APP din Google Play, App Store sau Windows.

Plata cu punctele este de acum 100% securizata
2. Autentifica-te (daca ai deja cont) online sau creaza-ti cont. Atentie! Foloseste aceleasi date din baza noastra de date pentru asocierea conturilor si nu uita sa dai click pe linkul din mailul primit pentru confirmare. Altfel, asocierea conturilor nu se poate realiza, iar aplicatia nu va functiona.
3. Odata autentificat, aplicatia salveaza datele si nu le va mai cere la deschidere. Aplicatia se poate inchide (astfel incat nu va consuma resurse si nici nu va functiona in backround). Atentie! Tine notificarile active, folositoare si pentru reamintirea programarii urmatoare.
4. In momentul inchiderii tranzactiei la receptie, sistemul va genera o notificare de tip push catre contul tau, ce va aparea pe telefonul mobil. Din notificare se deschide aplicatia si se valideaza tranzactia cu punctele, iar daca este o confuzie de nume, se invalideaza. Pana la confirmarea/infirmarea platii cu puncte, sistemul va bloca inchiderea tranzactiei.

Plata cu punctele este de acum 100% securizata
5. Daca din diverse motive nu se reuseste pasul de mai sus, poti accesa aceasta notificare din meniul GETT’S APP, de la “DETALII CONT/ AUTORIZARE TRANZACTII”.
6. Odata acceptata folosirea punctelor in App, sistemul va debloca plata si se va putea inchide tranzactia.

Aceasta tehnologie este noua si unica pe foarte multe piete din lume, astfel incat va apreciem feedbackul pentru rezolvarea nedoritelor bug-uri. Va multumim pentru sprijin!

*Aceste modificari survin si pe fondul noii legislatii G.D.P.R. (General Data Protection Regulations) care obliga la protectia datelor clientilor pana la nivele de protectie extreme, dar si pe fondul dezvoltarii platformei GETT’S GOES DIGITAL si a avantajelor acesteia.