Gadgeturi si accesorii mult ravnite de barbatul activ

Accestorii

Barbatul social, activ, care iubeste calatoriile, iesirile in oras si momentele memorabile merita sa fie surprins cu un cadou special! Anul acesta am ales cateva idei de cadouri care merita, indiferent de bugetul de care dispui.

  1. O curea casual maro din piele si elastic este usor de asortat si purtat. Din colectia toamna-iarna de la Bigotti. Pret: 250 de lei.
  2. Retraieste aventura oferitade camera de actiune ISmart 4k. Ultracompacta si rezistenta la apa, poate filma 4K la 25 frame-uri pe secunda, pentru ca amintirile tale sa fie imortalizate asa cum se cuvine in 2018! Pachetul include: camera, carcasa rezistenta la apa, telecomanda, cablu de alimentare, cablu microUSB, laveta curatare, accesorii de prindere. evolio.ro.
  3. Trabucurile din colectia Romeo de Luxe sunt produse 100% handmade perfecte pentru acei fumatori care adora mirosul trabucului classic cu ardere lenta. Setul de 10 bucati vine ambalat intr-o cutie cadou, pentru a fi impartita cu prietenii. www.cigars-of-cuba.com
  4. Fifty Places to Camp Before You Die este o carte perfecta pentru pasionatul de calatorii altfel. Exploratorul care iubeste natura va fi incantat de aceasta carte scrisa de Chris Santella ilustrata cu imagini impresionante. asos.com pentru 15.99 euro.
  5. Aroma bogata a smirnei se amesteca cu dulceata migdalelor si cu notele persistente de vanilie pentru a crea un parfum masculin senzual. O esenta dedicata acelor barbati care iubesc lucrurile warm&spicy! in magazinele Sephora.
  6. Ideal pentru atleti si aventurieri, ceasul Suunto Spartan este un accesoriu multisport din gama premium, cu ecran touchscreen de ultima generatie care ofera o vizibilitate excelenta chiar si in lumina directa a soarelui, rute de navigare, busola, masurare barometrica a altitudinii, masurare a activitatii cardiace, accelerometru, informatii despre activitati. Toate detaliile despre acest model le gasiti aici: www.sportguru.ro
  7. Fascinatia pentru sunetul precis si un design premium au dus la crearea castilor Sennheiser Momentum. O incantare nu doar pentru urechi, ci pentru toate simturile, in magazinul Av Store la pretul de 699 de lei.