Interviu plin de viata cu Andi Vasluianu

Am descoperit într-un interviu plin de viata cu Andi Vasluianu cât de cool este ca persoană. Andi Vasluianu – actor, tată, un om cu un umor foarte bine dezvoltat și un iubitor al transformărilor. Așa l-am perceput noi și așa și place chiar lui să se descrie. Andi a venit la studioul lui Oltin pentru o ședință foto foarte fun, la care am reușit să-l convingem să iasă din zona de confort și să încerce alte lookuri, precum wetlook sau părul dat pe spate. Ne povestește că pe plan profesional, are o toamnă plină de proiecte interesante: un nou film cu Horațiu Mălăele, spectacole la Nottara și un nou proiect creat de HBO: serialul Hackerville, a cărui lansare este așteptată în octombrie. Despre stilul personal recunoaște că preferă comoditatea și lejeritatea, datorită programului încărcat pe care îl are. Nu este fan artificii, a îmbrățișat nuanța naturală din ce în ce mai grizonată și spune că părul natural ondulat îl ajută ca tunsoarea să arate mereu bine.

Purtător de barbă dinainte ca asta să fie un lucru cool, și un look foarte des întâlnit, Andi spune că iubește să intre în pielea personajului creat la ședințele foto la care participă și se lasă în mâinile profesioniștilor. Deși este conștient de amploarea pe care rețelele sociale au căpătat-o, nu este sclavul lor, preferând comunicarea de modă veche. “Este fun la ședințele foto, sunt mișto oamenii”, încheie el în timpul ultimului cadru, în timp ce îi propune fotografului să încerce o postură mai amuzantă, stârnind râsul tuturor celor prezenți. Mai jos, puteți citi un interviu plin de viata cu Andi Vasluianu, acesta oferindu-ne răspunsuri foarte semnificative:

Ai deja o carieră impresionantă, cu peste 50 de filme în portofoliu. Care a fost filmul/rolul de suflet care ai simțit că te reprezintă cel mai bine?

Nu există un rol sau un film anume, tot ce am făcut până acum mă reprezintă, în fiecare din acele momente eram eu.

Filme de televiziune/seriale sau filmele de lungmetraj? Care se potrivesc mai bine personalității tale?

Scenariile bune, regizorii buni și actorii buni se potrivesc personalității mele. Nu unde se dezvoltă proiectul contează, ci toate cele mai de sus enumerate îmi stârnesc creativitatea.

Care sunt sfaturile pe care le vei da copiilor tăi referitor la ce alegeri să facă în viață? Le-ai recomanda cariera de actor?

Să se bucure de ceea ce aleg și să nu se gândească niciodată la rezultat, pentru că rezultatul nu există, e doar un moment trecător. Nu aș vrea să le recomand nimic, aș vrea să-i susțin în ceea ce își doresc.

Ce lucruri îți aduc bucurie și cum ți-ai dori să arate lumea în care copiii tăi să trăiască?

Familia mă încarcă pozitiv, acasă mă simt cel mai în largul meu. Și mă bucură poveștile de tot felul pe care le găsesc în oameni, filme, cărți, mai nou în basme. Sunt convins că lumea e construită special pentru fiecare om în parte, așa că nu trebuie să-mi doresc decât să fie sănătoși.

Ce înseamnă pentru tine fericirea?

Să fii tu însuți.

Cum este Andi la 44 de ani față de cel la 24 de ani?

Mai relaxat, mai crispat, mai vulnerabil, mai încrezător, mai puternic, mai slab, mai profund, mai superficial, mai înțelept, mai naiv, într-un cuvânt mai cinstit cu el însuși.

Care sunt pasiunile tale? Ce îți place să faci în timpul liber?

Familia și meseria. Timp liber? De unde? Dacă este puțin timp liber, mă uit pe texte văd un film sau un meci de fotbal, dar e puțin timp liber cu doi copii.

 

“CEEA CE LE SPUN MEREU COPIILOR MEI ESTE SĂ ZÂMBEASCĂ.”

Interviu plin de viata cu Andi Vasluianu

 

 

Interviu plin de viata cu Andi Vasluianu

 

Interviu plin de viata cu Andi Vasluianu

 

 

 


Foto: Oltin Dogaru; Styling: Silvia Cristescu; Makeup: ABA Academy; Model: Andi Vasluianu; Hair: Dinu Nimas; Concept&Coordonare: Jacqueline Enciu

Nr. 26 GETT’S Men Magazine