Interviu cu Albertina Ionescu

Interviu Albertina Ionescu

Am stat de vorbă cu Albertina Ionescu într-un interviu și ne-a povestit despre ritualul ei de îngrijire personală. Un interviu foarte plăcut și un photooting pe măsură.

Producător și prezentator TV, social media influencer, MC de evenimente, Albertina Ionescu a împlinit de curând 18 ani în televiziune și în atenția presei, fiind percepută ca o prezență foarte discretă și elegantă la fiecare eveniment sau proiect la care participă. Este un formator de opinie pentru branduri luxury, dar și ambasador de campanii umanitare și sociale. Din 2017 până în prezent, ea este producător și prezentator al proiectului săptămânal ”Încearcă și tu” și al materialelor săptămânale Stilul tău la TVR 1. Pe rețelele sociale, Albertina are o comunitate omogenă cu care împarte interesul pentru noutățile din domeniul sănătății, frumuseții și stilului, dragostea pentru călătorii și un stil de viață sănătos, dar și fărâme din viața personală și noi proiecte interesante, arătându-se exact așa cum este: naturală, caldă, prietenoasă, zâmbitoare și optimistă.

Ne-am întâlnit cu ocazia ședinței foto într-o dimineață de toamnă, unde ea a adus entuziasmul și energia, fiind dornică să încerce câteva coafuri noi, cu părul strâns sau scurt până la umăr și un nomakeup makeup propus de Cristian. Shootingul pe care l-am organizat împreună în showroomul Miele vorbește despre femeia de carieră și despre cum se împacă aceasta cu viața casnică, de familie.

Am realizat un interviu foarte interesant cu Albertina Ionescu și photoshooting-ul a fost pe măsură. Albertina pozează cu o ușoară autoironie în stilettos, pe blatul de bucătărie, sau într-un slip dress sexy și un pulover, la laudryroom. Apoi testează o perucă scurtă cu breton și câteva ținute 80‘s inspired în studioul foto, în timp ce ne povestește despre relația ei cu frumusețea: “Când vine vorba despre îngrijire, nu pot trăi fără creme… de tot felul, pentru față și corp, și nici fără balsamul de buze. Sunt dependentă de hidratare“, mărturisește ea.

Astfel, dintr-o zi plină, dar foarte plăcută, au rezultat șapte imagini diferite, în spiritul sezonului, care dezvăluie o Albertina diferită de cea pe care ați văzut-o până acum.

De-a lungul carierei am făcut nenumărate ședințe foto… și mai mereu există stres sau nemulțumire, iar cu voi a fost ca și când am ieșit cu amicii la o cafea. Sunteți o echipă excelentă, oameni frumoși și hotărâți, cu multă pasiune pentru frumos. Vă mulțumesc pentru această experiență extrem de plăcută.

“Ador să am părul strălucitor și natural, așa că-l spăl zilnic și doar îl usuc, nu-l coafez. Iar atunci când merg la evenimente apelez la specialiști pentru rezultate precise.“

Interviu cu Albertina Ionescu

 

 

 


Concept&Coordonare: Jacqueline Enciu; Fotograf: Tibi Vîntur; Styling: Silvia Cristescu; Hairstyling: Ilina Dumitru; Makeup: Cristian Bucă; Model: Albertina Ionescu, Locație: Miele shop, Piața Presei Libere, nr 3-5, clădirea City Gate, București.