Îngrijirea ultravioletă pentru părul blond

YOU DARE, WE CARE

De la Marylin la Madonna, blondele au fost întotdeauna considerate sexi și atractive. Deși blondul este o culoare îndrăzneață și fiecare nuanță este unică, aceasta este și greu de întreținut. De aceea Kerastase a lansat prima gamă de îngrijire dedicată în exclusivitate blondelor.

Blondul este  mai mult decât o culoare, este o stare de spirit care îți permite să-ți definești fiecare fațetă a feminității; să fii fragilă și puternică în același timp, să fii rebelă și conservatoare. Totodată, părul blond are nevoie de îngrijire suplimentară. Kerastase lansează Blond Absolu, prima gamă de îngrijire ultravioletă pentru părul decolorat.

Provocarea blondului

Nuanțele de blond sunt diverse și variate. Nu există un singur blond, o singură imagine a frumuseții și feminității. Fie că optezi să te vopsești complet blondă, balayage sau ombre, integritatea părului decolorat este afectată, în timp ce părul este profund sensibilizat. Acest lucru a dus la crearea gamei Blond Absolu de la Kerastase, o evoluție inovatoare în îngrijirea și menținerea culorii, dedicată diversității nuanțelor de blond.

Nu degeaba se spune că părul blond reprezintă o provocare. Prin decolorare, se elimină pigmenții naturali ai părului. Pentru ca procesul să funcționeze, agenții de oxidare penetrează cuticulele protectoare ale firului de păr, lăsându-l deteriorat și deshidratat. Totodată, poluarea, factorii externi, și utilizarea instrumentelor de styling cresc potențialul de degradare a părului. Kerastase a creat un complex foarte puternic de ingrediente active, potrivite și pentru cele mai extreme nuanțe de blond.

Hidratare, protecție și neutralizare

Blond Absolu de la Kerastase este prima gamă de îngrijire dedicată părului decolorat, care abordează nevoile esențiale de protecție ale părului blond, precum îngrijirea fibrei și a nuanței, într-o singură gamă personalizată. Aceasta repară părul în profunzime și elimină tonurile galbene nedorite, datorită complexului triplu de ingrediente active: acid hialuronic care oferă părului beneficiile reparatoare ale unuia dintre cele mai bune ingrediente active, floarea de colț, care are calități protectoare și antioxidante, dar și neutralizanți ultraviolet care anulează subtonurile nedorite pentru o puritate de durată a culorii.

Un ritual personalizat pentru o îngrijire supremă a părului decolorat sau cu șuvițe blonde

Gama Blond Absolu conține 5 produse de îngrijire pentru acasă care se combină în ritualuri personalizate pentru a curăța, trata și texturiza părul blond:

Bain Lumiere (șampon hidratant iluminator), Bain Ultraviolet (șampon violet cu efect de neutralizare), Cicaflash (tratament fortifiant intens), Masque Ultraviolet (mască pentru neutralizarea tonurilor galbene), Cicaplasme (serum universal fortifiant cu protecție termică), dar și un produs pentru salon, Booster Cicafibre ( booster fortifiant după decolorare).