Ingrijire personalizata cu Kérastase pentru un par exceptional

Kérastase

Exista mai multi factori de luat in considerare atunci cand cautam cea mai potrivita solutie pentru un par frumos si sanatos. Experienta de ingrijire Kérastase din salon inseamna rasfat de cea mai inalta calitate. Incepe cu un diagnostic al parului si scalpului!

Blond, brunet, multicolor, scurt sau lung, ondulat sau drept, parul este unul dintre primele lucruri pe care le observam la o femeie. Ne ofera o prima impresie despre personalitatea si puterea ei. Pentru multe femei celebre, parul a devenit o parte integranta a imaginii, de la buclele legendare, in cascada, ale Dianei Ross la bretonul tuns cu precizie al Annei Wintour sau, in cazul cantaretei Sia, la o tunsoare care raspunde nevoii personale de a-ti proteja identitatea.

EXPERIENTA DE INGRIJIRE KÉRASTASE DIN SALON

Pentru ca o femeie sa isi poata exprima in cel mai frumos mod posibil personalitatea sa unica, parul si scalpul trebuie sa fie sanatoase. Experienta de ingrijire Kérastase inseamna rasfat de cea mai inalta calitate, iar primul pas este un diagnostic al parului si scalpului. Astfel, hairstylistul iti va putea propune cea mai potrivita solutie personalizata pentru nevoile tale, tinand cont de tipul tau de scalp si par.

Experienta continua cu ritualul de ingrijire potrivit, o adevarata experienta senzoriala: vei fi rasfatata  prin texturile si parfumurile produselor, masajul relaxant al scalpului si ambianta create in zona dedicata tratamentelor parului. La final vei primi recomandari de produse care ti se potrivesc, cum ar trebui sa le folosesti sau sa le alternezi si alte mici trucuri ce te vor ajuta sa iti mentii parul sanatos si frumos pana la o urmatoare vizita in salon.

DIAGNOSTICUL KÉRASTASE

Parul nostru are nevoi atat de diferite din simplul motiv ca in zilele noastre sunt o multime de factori care ii afecteaza integritatea: tipul de par, afectiunile scalpului si factorii interni si externi, precum stresul, alimentatia, lipsa somnului, inaintarea in varsta, respectiv poluarea, soarele, vantul, tratamentele chimice. Tocmai de aceea este nevoie sa gasim acele produse de ingrijire potrivite parului si scalpului nostru. Iar acest lucru poate fi obtinut printr-un proces de analizare atenta a acestora. Diagnosticul Kérastase poate fi sumarizat in patru pasi simpli, dar esentiali: o discutie cu clienta despre obiceiurile si preocuparile sale, o etapa de examinare a scalpului si parului, impartasirea concluziilor analizei facute si, bineinteles, recomandarea ritualului de ingrijire potrivit si a rutinei de infrumusetare pentru acasa.

RITUALUL DE INGRIJIRE

In functie de nevoile parului si ale scalpului, intr-un salon poti beneficia de mai multe tipuri de experiente de ingrijire personalizata Kérastase: ti se poate recomanda FUSIO DOSE, tratamentul de infrumusetare ce se face exclusiv in salon si ofera o transformare instanta a parului, sau un protocol de ingrijire ce reprezinta un tratament de infrumusetare pentru par si scalp, cu actiune in profunzime si de lunga durata, disponibil de asemenea doar in salon, sau emblematicul ritual Kérastase, ritualul 1-2-3, (inspirat de cele trei momente-cheie prin care frumusetea parului tau este dezvaluita: curatare, tratare si texturizare ce ofera ingrijire personalizata, intensa, pentru par si scalp.

INGRIJIREA CONTINUA SI ACASA

Este important sa facem alegerile potrivite de produse, mai ales daca vorbim despre cele profesionale, intrucat acestea au concentratii mari de substante active si alegerea unui produs nepotrivit noua sau folosirea gresita (in exces, timp insuficient de actionare etc.) a unui produs potrivit nu va avea efectul dorit. Ceea ce functioneaza la o persoana cu un par „asemanator” nu va functiona in mod automat si la noi daca exista anumite nevoi ale parului si scalpului pe care nu le luam in calcul. Te asteptam in saloanele noastre pentru a o descoperi impreuna pe cea potrivita tie.