In alb si negru

Împatimitii fotografiilor alb/negru au la dispozitie un nou aparat creat cu dedicatie pentru ei. Echipa de la Leica a lansat camera digitala M Monochrom Type 246, ce face doar poze alb/negru, oferind un aer cât mai vintage.

M Monochrom Type 246 se bazeaza pe un senzor de imagine CMOS full-frame de 24MP, are un display cu diagonala de 3 inci si 921.600 pixeli, o memorie buffer de 2 GB si un procesor Maestro, rapid si indicat pentru fotografiile în rafala. Valorile ISO au fost îmbunatatite, acestea putând ajunge pâna la ISO 25000. Display-ul are o suprafata din sticla, cu un strat de safir si unul protector anti-reflexie, eliminându-se dificultatile de verificare ale fotografiilor în conditii de iluminare puternica.

La exterior se observa cu usurinta aspectul clasic, un detaliu normal pentru a fi în acelasi ton cu functia de baza a camerei. Carcasa este realizata dintr-un aliaj de magneziu si alama, finisajele sunt din piele naturala, iar culoarea este una negru-mat.


In black and white

white / black photo lovers can now enjoy a new device created for their taste. The Leica team launched M Monochrome Type 246 digital camera, making pictures only black / white, featuring a vintage air.

M Monochrome Type 246 is based on a CMOS image sensor full-frame 24mp, it has a 3-inch diagonal display with 921,600 pixels and a buffer memory of 2 GB and a Maestro processor, fast and suitable for continuous shooting. ISO values ​​were improved, it can reach up to ISO 25000. The display has a glass surface with a protective layer and a sapphire anti-glare, eliminating the difficulties of verification of the photos in bright lighting conditions.

Outside classic look is easily spotted, a normal detail to be on the same page with the basic tone of the camera. The casing is made of a magnesium alloy and brass, leather finishing, and color is a matt black.