Giulia Anghelescu – Through decades

Giulia Anghelescu – Through decades

Pentru ca de fiecare data ne dorim sa va prezentam vedeta copertei GETT’S HIGHLIGHTS MAGAZINE in ipostaze in care nu ati mai vazut-o pana acum, de aceasta data, ne-am jucat cu look-ul Giuliei Anghelescu, pe care am purta-o prin mai multe decade ale modei.

Surprinzatoare si spontana, Giulia a fost o frumoasa futuristic girl, o printesa din epoca barocului, o diva romantica, un star retro din perioada New look, o zeita punk si glam.

Avandu-i alaturi pe Didi, Iulian, Viorel si Adrian, patru handbalisti romani, prezenta Giuliei a fost si mai stralucitoare, impreuna creand adevarate povesti imortalizate in fotografii ce au adus un omagiu celor sase cele mai remarcabile decade ale modei.

Foto: Tudor Cucu; Modele: Giulia, Iulian Stamate, Adrian Vasile, Didi Hrimiuc, Viorel Mazilu;  Coafuri: Ionela Coman, Oana Motoi, Fuad Al-Ramahi; Make-up: Cristian Buca; Stilist: Luminita Faurescu; Concept si Coordonare: Jacqueline Enciu, Asistent Coordonator: Loredana Florea, Tinute si accesorii: Accesorize, Aldo, Ermenegildo Zegna, Giulia Nahmany, Laura8, Opera Nationala Bucuresti, Manuri, Marsay, Mulaj Couture, Musette, Nissa, New Yorker, Pronovias, Reserved, Visions. Locatie: Showroom Mirage Design, www.miragedesign.ro