Gama Kerastase pentru ingrijirea parului colorat

Ingrijirea parului colorat

REFLECTION CHROMATIQUE, gama KÉRASTASE dedicata parului colorat ajuta la ingrijirea si pastrarea intensitatii culorii parului cu pana la 40 de zile si include TOUCHES CHROMATIQUES, primele tusuri pentru corectarea culorii si ingrijirea parului colorat de la Kérastase.
Peste 83% dintre clientele Kérastase din lumea intreaga isi coloreaza parul. Unele vor sa acopere firele albe, altele vor sa para mai tinere, iar altele vor sa-si exprime personalitatea sau sa urmeze cele mai noi tendinte. Indiferent care sunt motivele lor, toate aceste femei isi doresc acelasi rezultat: o culoare vie, luminoasa, plina de reflexii stralucitoare si o textura sublima a firului de par.
Mai mult ca orice, femeile vor sa prelungeasca starea de gratie a parului lor; acea perioada ideala, in general de circa trei saptamani dupa ce parul a fost colorat, in care sunt cel mai multumite de rezultatul obtinut. Cand nuanta cea noua se estompeaza putin, capatand o stralucire calda si foarte naturala, culoarea este vie, iar textura este sublim de matasoasa.
Kérastase duce ingrijirea culorii la un nou nivel. Face acest lucru prin renovarea gamei sale emblematice dedicate ingrijirii parului colorat, Reflection, pentru a oferi o experienta de ingrijire a parului colorat si mai personalizata. Lanseaza viziunea „Eu, culoarea mea, ingrijirea mea” pentru a exprima relatia stransa dintre personalitatea femeii, culoarea parului sau si ingrijirea unica a acesteia.
Ce spune culoarea parului tau despre personalitatea ta? Esti extrovertita, individualista sau trendsetterita? Preferi autenticitatea si eleganta sau vrei sa iesi in evidenta? Kérastase Reflection iti ofera libertatea de a-ti exprima personalitatea pastrandu-ti culoarea vie si stralucitoare, mentinand in acelasi timp integritatea fibrei capilare.
Stiinta protectiei
Deoarece pastrarea Integritatii culorii tale este extrem de importanta, KÉRASTASE a renovat gama sa dedicata ingrijirii parului colorat Reflection, imbunatatindu-i formula pentru a oferi o protectie globala a culorii. Laboratoarele Kérastase au descoperit faptul ca trei molecule din apa sunt responsabile pentru estomparea culorii si pierderea stralucirii.
Odata ce au aflat agresorii, specialistii Kérastase au putut crea Système Capture Advanced pentru a neutraliza problema. Noul Système Capture Advanced a luat nastere prin imbogatirea tehnologiei anterioare, Système Capture, cu un Complex de Chelatori exclusiv: o fuziune dintre citratul de sodiu si extractele de yuzu si lychee care actioneaza pentru a neutraliza particulele de apa. De asemenea, creeaza un efect antidepuneri, impiedicand particulele de apa si alti poluanti sa adere si sa opacizeze fibrele capilare. Ingredientele active esentiale intaresc Complexul de Chelatori pentru a-i oferi tehnologiei Système Capture Advanced protectia suprema.
Uleiul de tarate de orez hraneste suprafata fibrei, acoperind-o si imbunatatind reflexia luminii. Filtrele UV Vitamina E protejeaza parul vopsit de actiunea radicalilor liberi si de agresiunea oxidarii. Gluconatul de Zinc capteaza si stabilizeaza agentii de colorare in profunzimea firului de par pentru a reduce semnificativ estomparea culorii.
Tusuri pentru corectarea culorii
Deoarece parul tau merita aceeasi ingrijire ca si pielea ta, Kérastase prezinta corectarea culorii pentru par. Este o idee inspirata de universul machiajului, in care nuantele puternic pigmentate corecteaza, echilibreaza si ilumineaza tonurile neuniforme ale pielii. Touches Chromatiques au aceleasi formule cu performanta ridicata pe care le aleg cei mai buni coloristi din lume pentru o culoare durabila, care respecta integritatea fibrei capilare. Reflection are nu una, ci trei tipuri de formule de colorare directa ultraconcentrate – Hi Chroma: profunde si vibrante, Hi Affinity: imbunatatesc rezistenta la samponare, Neutralizante: ofera neutralizarea cromatica a reflexiilor nedorite.
Corectarea culorii
Daca putem corecta si imbunatati nuanta pielii, de ce nu si parul colorat? Imagineaza-ti ca privesti roata clasica a culorilor. Rosu si verde sunt culori opuse. La fel si galben si violet. Acestea se numesc culori complementare sau, cu alte cuvinte, sunt culori care se completeaza reciproc. O nuanta nedorita de galben poate fi neutralizata cu violet, pentru a deveni mult mai placuta. Kérastase foloseste aceeasi teorie a culorii pentru alegerea cernelurilor colorate din Touches Chromatiques. Doua nuante pentru o corectare personalizata – Cool blond pentru neutralizarea reflexiilor de galben si Cool Brown pentru neutralizarea celor de roscat.

Ingrijirea parului vopsit
Intreaba stilistul GETT’S despre FLUIDE CHROMATIQUE!
Fluidul iluminator protector pentru par colorat sau cu suvite de la Kerastase, asigura pastrarea unei culori vii, luminoase, oferind parului o textura sublima si o catifelare fara egal.
Pentru un look perfect, te așteptăm în saloanele GETT’S!