Fashion, food and other passions cu Carmen Negoita

Fashion, food and other passions cu Carmen Negoita

La sfarsitul lui 2015, Carmen Negoita a sarbatorit 3 ani de existenta ai blogului sau, care a cunoscut o crestere exponentiala inca de la lansare. Cu continut interesant si mereu nou, Carmen targeteaza asa cum spune chiar ea, „doamnele si domnisoarele tinere, femei ambitioase, dornice de a experimenta, care isi doresc o viata traita frumos si care investesc timp in modelarea personala si in a se dedica persoanelor dragi.”
(…) Pe blogul tau, am observat si cateva secsiuni interesante in care postezi mai frecvent in ultima vreme: food, travel etc. Ce alte pasiuni ai, in afara de moda si cum si le dezvolti?
In afara de blog, ma ocup si de restaurantul nostru Rawyal Brunch&Cakes, un restaurant raw vegan de familie, care completeaza pasiunea mea pentru un stil de viata sanatos. Calatoriile reprezinta, de asemenea, una din marile mele pasiuni. Sunt, pana la urma, una din putinele modalitati de a iti imbogati cultura, de a-ti dezvolta orizonturile, te pune in contact cu oameni de diverse tipologii si testeaza nivelul de adaptabilitate. De multe ori ma gandesc ca merita sa muncesti, sa castigi bani, doar pentru a putea vedea lumea intreaga. Mai nou, cochetez si cu yoga iar, la polul opus, sunt atrasa de tot ce sine de adrenalina: masini, carting, tras cu arma.
Este bloggingul un job full time? Crezi ca se poate trai din blogging in Romania?
Este un job care necesita foarte mult timp. Un blog de calitate si care sa ramana interesant pe termen lung necesita multe ore pe zi de implicare 100%. Mi-as fi dorit sa ma ocup de el intr-o mai mare masura, insa mai am un job, doi copii si o casa de intretinut. De trait doar din blogging este mai greu la momentul acesta. Castigi, dar nu constant. Sau, poate, daca isi dedici 100% din timp pentru asta, s-ar vedea diferenta.
Daca ar trebui maine sa iti reinventezi cariera, cu ce te-ai ocupa?
Imi place foarte mult ceea ce fac, dar isi marturisesc ca in copilarie imi doream sa lucrez in serviciile secrete. Daca as avea timp, m-as inscrie si acum la o scoala de detectivi.
Citeste si alte raspunsuri date de Carmen la intrebarile noastre, in noul numar GETT’S Highlights Magazine.


Text: Evelina Buciu; Foto: Iuliana Popescu, machiaj: Cristian Buca, hair: Creative by Alina Cartu