Clienta GETT’S cu numarul 100.000

Clienta GETT'S 100000

Deloc straina domeniului artistic, clienta noastra cu numarul 100.000 este o tanara mama care a ales meseria de artist floral. Vestea ca va participa la un shooting profesional cu ocazia numarului de vara al revistei GETT’S Highlights Magazine a primit-o cu bucurie, fiind o femeie tanara, atragatoare si foarte conectata la trenduri. Surpriza de care a avut parte a avut loc la salonul GETT’S Hair Studio Marriott, pe care aceasta il frecventeaza de multi ani pentru servicii de coafura si cosmetica, si s-a concretizat in studioul MUR, unde modelul nostru a imbracat mai multe tinute si a schimbat trei coafuri realizate de Alina Ion – senior stilist GETT’S. Marylisa prefera parul lung si drept, stralucitor si cu un finis sanatos, dar a fost deschisa si la alte tipuri de coafuri, asa cum puteti vedea in paginile urmatoare. In materie de makeup, Silvia Berceanu a optat pentru un smokey eye si tonuri nude, pentru a pune accentul pe privire. In timpul celor cateva ore petrecute impreuna, ea ne-a raspuns si la cateva intrebari.

Iti mai amintesti cand ai devenit clienta GETT’S?
Am devenit clienta GETT’S in anul 2008, pe vremea aceea aveam doar saisprezece ani. Era momentul sa incep sa frecventez salonul de infrumusetare si tocmai ce o cunoscusem pe Alina (Alina Ion, senior stylist GETT’S Hair Studio Marriott), care m-a incantat de la prima intalnire.

Care sunt motivele pentru care ai revenit?
Am revenit deoarece de fiecare data am plecat multumita, cu o energie pozitiva si cu mai multa incredere in mine. Serviciile salonului au fost mereu pe placul meu, indiferent de ocazia pentru care am avut nevoie sa ma aranjez.

Cat de importanta este grija pentru aspectul exterior? Cum ne influenteaza viata?
Ingrijirea aspectului exterior este cea mai importanta, tinand cont de faptul ca, la o prima intalnire, prima impresie despre o persoana este influentata de exterior, pe parcurs devenind, bineinteles, mai importanta partea sufleteasca, interiorul. Ne influenteaza viata, cel putin in cazul meu, fiind event planner, intalnindu-ma cu viitoare mirese sau cu parinti care urmeaza sa aiba un eveniment, aspectul meu fizic ma ajuta sa le ofer o incredere anume, fiind pregatita pentru orice intalnire de cei mai buni!

Ce atribute ar trebui sa aiba hairstylistul ideal?
Pentru mine, hairstylistul ideal trebuie sa aiba un vibe pozitiv in primul rand, incredere in el si puterea de a intelege fiecare personalitate, pentru a pastra caracterul clientului indiferent de lookul ales. Plus rabdare si comunicare!

Pretuim foarte mult feed-backul, asadar te rugam sa ne spui: ce am putea imbunatati la experienta pe care o oferim?
As spune ca nu avem niciodata timpul necesar pentru a veni cu propuneri de imbunatatire a serviciilor, pentru ca voi intotdeauna ne-o luati inainte si de aceea pentru noi, clientii GETT’S, sunteti cei mai buni! Ne dorim doar sa ramaneti la fel!

Foto: Dragos Burcea; Makeup: Silvia Berceanu; Hair: Alina Ion