Densifique: densitate, masa, cantitate

Bazat pe 10 ani de cercetare a celulelor stem,

Densifique de la Kerastase este primul produs profesional conceput pentru dezvaluirea densitatii capilare, facilitand imbunatatirea semnificativa a masei capilare prin actiunea directa asupra scalpului, locul propriu-zis al regenerarii parului.

Fiecare fiola de Densifique contine doza corecta de ingrediente active generatoare

de densitate. Fiecare fiola contine 5% Stemoxidina (o molecula biometrica, creata, modelata si optimizata pentru favorizarea functionarii corecte a celulei stem [i pentru optimizarea ciclurilor de viata ale firelor de par), concentratia maxima la

care aceasta molecula poate fi stabilizata intr-un produs de ingrijire a parului.

Stemoxidina este combinata cu un complex unic de Vitamine (B6, B5 si B3- ajuta la reducerea caderii parului, poate actiona pentru reglarea sebumului [i are un efect favorabil asupra proprietatilor mecanice ale firului de par in cadrul studiilor de masurare a alungirii)), cu un ser nutritiv esential conceput special pentru primele momente de viata ale unui nou fir de par.

Gratie texturii sale u[oare, neuleioase, Densifique se absoarbe rapid. Practic si elegant, aplicatorul este atasat in ultima clipa pentru a pastra puritatea formulei pana in ultimele secunde inainte de utilizare. Creat special pentru a se adapta curburii speciale a scalpului, aplicatorul mimeaza tehnicile unui profesionist in ingrijirea pielii pentru a distribui lotiunea in mod uniform si precis pe intreaga lungime a parului.

Specialistii recomanda ca prima aplicare a Densifique sa fie efectuata intr-un salon

cu un coafor consultant care poate urmari evolutia tratamentului in timp. De aceea, va asteptam sa incercati produsul in saloanele GETT’S, incepand cu aceasta primavara.

Densifique: densitate, masa, cantitate