Care for your hair!

care_to_be_different_Fudge

Am intrat într-o perioadă a anului în care tânjim după control capilar! Transformă-ți părul într-unul cu 90% mai puternic, mai ascultător, mai sănătos și menține culoarea cu noua colecție de șampoane și balsamuri Care de la Fudge.

Gamele de îngrijire de la Fudge se reinventează, ținând cont de cele mai noi tehnologii din domeniu și de cerințele consumatorilor, în continuă schimbare în ultimii cinci ani. Designul ambalajului și mesajul vizual devin și ele premium, pentru a completa formula de calitate superioară cu rezultate dovedite. Experții Fudge consideră că repararea cuticulei părului este mai importantă decât un efect estetic global al aspectului părului. Dr. Paul Evans, Technical Director, spune: “în cazul părului colorat, cuticula este și mai importantă, deoarece s-a acționat chimic asupra sa, iar pierderea culorii este și mai posibilă”. Tehnologia Opti-PLEX® funcționează cu ajutorul unei proteine unice, de origine vegetală, care se poziționează în interiorul firului de păr, oferind beneficii precum: forță antirupere, lubrifiere de durată, strălucire și închidere a cuticulei pentru păstrarea culorii. Pentru a răspunde nevoilor tuturor femeilor și tipurilor lor de păr, fie că este subțire, lung, vopsit blond sau brunet, sensibilizat, noile game Care – Damage rewind, Clean Blonde, Cool Brunette, Luminizer și Xpander – se alătură tratamentului Time Machine pentru repararea în profunzime.

Control împotriva ruperii

Damage Rewind este gama care promite 90% păr mai puternic, strălucire și sănătate, chiar și pentru lungimea XXL! Clean Blonde, cea mai iubită gamă decolor toning, oferă acum un păr blond mai sănătos și o culoare perfectă, fără galben nedorit. Cool Brunette, varianta de tonere pentru brunete și șatene, își îndreaptă atenția către ștergerea tonurilor de oranj și roșu din păr instantaneu. Părul vopsit brunet devine cu 85% mai puternic și mai neted, iar culoarea nu pălește și se menține cu până la 30 de spălari. Parfumul produselor este deosebit de plăcut și puternic și menține toată ziua.

Hidratare, iluminare și volum care durează

Luminizer, gama pentru un păr strălucitor și luminos, oferă hidratare și lejeritate pentru firul de păr timp de 48 de ore. Datorită complexului iluminator micellar oil și tehnologiei smoothing swish, părul este cu 85% mai puternic și cu 100% mai strălucitor. Pentru un volum de la rădăcină, care se menține pe parcurul a 24 de ore a apărut gama Xpander. Folosirea frecventă a șamponului și balsamului asigură mărirea densității firului de păr cu până la 180%.

Fudge_Cool_Brunette

Pentru un brunet cool

Șamponul și balsamul Cool Brunette conține cel mai puternic micro-pigment albastru care elimină instant nuanțele nedorite de roșu și portocaliu din părul brunet, fără să îl încarce. Balsamul cu dublă acțiune hrănește, netezește și descurcă firele, acționând cu succes împotriva electrizării. Produsele parfumează discret părul cu un parfum ce durează până la 48 de ore. Folosirea îndelungată a gamei Cool Brunette transformă nuanța părului într-una foarte rece și modernă. Preț în saloanele GETT’S: 76 lei/bucată