Brits are coming – look inedit pentru Sonia Argint Ionescu

Sonia Argint Ionescu

Cine nu o cunoaste pe Sonia, inseamna ca nu stie cum o zi urata se poate transforma, dintr-odata, intr-o zi frumoasa. Asta pentru ca una dintre principalele ei calitati este veselia, sau poate seninatatea, pe care multi dintre noi o cautam, dar care pentru ea vine atat de firesc. Sau poate bucuria cu care traieste orice clipa si cu care te molipseste de la prima privire, sau… cum simplu si firesc spune chiar ea, despre ea: ”Unii poate ma cunoasteti, altii, nu, sunt o Capricoarna tipica, muncitoare si perfectionista“.

Este o mama tanara, care a crescut odata cu copiii ei si care insista ca relaxarea cu care priveste statutul de mama nu tine neaparat de varsta, ci de felul ei de a fi. Sonia este prezentatoarea TVR1 a doua emisiuni: “Akzente”, emisiunea in limba germana, si emisiunea saptamanala “Vreau sa fiu sanatos”.

Ea este si fondatoarea site-ului Doer.ro, platforma cu sfaturi utile intr-o prezentare smart si simpatica, cu care cocheta de mult timp, dupa cum ne spune chiar ea. ”Imi doresc ca platforma www.doer.ro sa fie un spatiu cu relatari autentice despre si din experientele mele, interconectate cu sfaturile avizate si utile ale unor specialisti.“ Doer a crescut si chiar a depasit asteptarile ei, dovedindu-se, dupa un an si jumatate, ca sfaturile ei sunt foarte interesante si utile, transmise intr-un mod haios si prietenos, si foarte practice, datorita modului propriu de abordare.

Sonia este si creatoare de bijuterii handmade (chiar daca, din lipsa timpului, la aceasta activitate a ramas usor restanta), MC de evenimente (pe care le prezinta foarte corect si frumos atat in limba germana, cat si in engleza), sportiva convinsa si alergatoare, intotdeauna atenta la ce mananca.

Am vazut-o machiata si nemachiata, imbracata de gala sau de alergat. Chit ca trebuie sa iasa pe usa in doua minute, de fiecare data mi-a atras atentia lipsa efortului. Stie exact ce i se potriveste, cum sa potriveasca piesele pentru o imagine deopotriva curata si cocheta. E modelul de femeie care, in aceeasi zi, poate sa treaca de la platoul de filmare direct la eveniment, de la luat copiii de la scoala direct la sala. Chiar poate sa le faca pe toate acestea, natural si foarte simplu.

“Shootingul pentru GETT’S Highlights Magazine a fost unul dintre cele mai cool pe care le-am facut. Si asta se datoreaza intregii echipe: makeup, par, talentatul Oltin… Dar trebuie sa recunosc ca am un punct sensibil pentru faptul ca, dupa aproape 20 de ani de cand ne leaga o prietenie, a fost prima mea colaborare cu Ovidiu. I-am spus exact asa: faci ce vrei tu cu mine in acest pictorial. Iar rezultatul acestei relatii de incredere cred ca se vede foarte clar in imagini.”

Coordonare: Jacqueline Enciu; Fotograf: Oltin Dogaru; Concept&Styling: Ovidiu Buta; Hairstyling: Ilina Dumitru; Asistent Styling: Alexandra Stoica, Petru Stoica, Irina Bernardi; Makeup: Alina Brailescu; Model: Sonia Argint Ionescu