121 tribe- noua platforma globala de wellness

121 tribe- noua platforma globala de wellness care incurajeaza adoptarea unui stil de viata sanatos

Platforma de wellness 121 tribe, dezvoltată și lansată pe piața internațională în mai 2020, de fondatorii Mikael Fredholm și Sorina Fredholm, oferă acces celor care doresc să adopte un stil de viață sănătos și sustenabil, la cei mai renumiți experți în sănătate și nutriție. Începând cu data de 18 mai, noua platformă va reuni nume importante din sănătate și nutriție, atleți, bloggeri și ambasadori, care inspiră milioane de oameni să își transforme stilul de viață.

121 tribe- noua platforma globala de wellness care incurajeaza adoptarea unui stil de viata sanatos

Aplicația 121 tribe va putea fi descărcată gratuit din AppStore. Primul program disponibil – Unlock your true potential a fost creat de expertul de sănătate de renume internațional Darin Olien, denumit și “vânătorul de superalimente” împreună cu Sorina Fredholm, wellness influencer, health coach și instructor de yoga. Acesta se poate experimenta gratuit pentru trei zile, iar accesul la întregul program costă 79$. Campania de pre-order este în derulare până pe data de 18 mai cu un preț special de 49$.

Programul complet de transformare cuprinde informații despre un stil de viață sănătos sub formă de video-uri, articole și podcasturi, dar și planuri alimentare personalizate și rețete gustoase și sănătoase pentru mic-dejun, prânz, cină.

Conform declarației Sorinei Fredholm, ”Fiecare rețetă din acest plan asigură o hrănire sănătoasă, fără a sacrifica din gust. Iar sesiunile de yoga și antrenamentele sunt foarte eficiente și ușor de făcut acasă. Faptul că acest program este mereu la îndemână, pe telefon, îl face cu atât mai ușor de urmat, iar după 21 de zile utilizatorii își vor da seama că și-au format obiceiuri noi și sănătoase pe care le vor putea urma în mod firesc întreaga viață”.

În cadrul programului se regăsesc și planuri de antrenament formate din exerciții de fitness și sesiuni video de yoga ghidate de Sorina Fredholm. Utilizatorii vor fi ghidați pas cu pas de către experți, făcându-l astfel interactiv și ușor de utilizat.

Mikael Fredholm, cu o experiență de peste 15 ani în industria de wellness și  fitness, a declarat că ”Misiunea 121 tribe este să inspire și să ajute oameni din întreaga lume să trăiască sănătos și sustenabil”.

Pentru mai multe detalii despre platformă și programul de wellness, puteți accesa site-ul 121tribe.com precum și platformele de socializare, Facebook și Instagram .


Informații preluate – comunicat de presă Oxygen Comms