Trenduri in moda pentru barbati

În ceea ce privesc trendurile în moda pentru bărbați, acestea sunt mai îndrăznețe ca niciodată. Barbații experimentează moda, poate uneori chiar mai mult decât femeile. În 2019, trendurile dedicate bărbaților se dovedesc a fi minimaliste, cu un strop de îndrăzneală și masculinitate.

Mai jos te poți inspira din ce poartă trend-setterii în prezent:

1. Tricouri imprimate cu model vopsit

Acest trend considerat cândva grunge, a revenit la viață pe podiumurile străzii, celebritațile purtându-le într-o manieră foarte confortabilă. Acest gen de tricou larg, confortabil transmite un vibe relaxant și îți induce o stare de fericire datorită culorilor vibrante.

 

2. Jeans cu efect spalacit

Acest tip de jeans transmite un sfat ușor de urmat, acela fiind ” have fun with your jeans”. Efectul spălăcit al blugilor confera ținutei un contrast echilibrat și un aspect relaxant.

3. Costumul maroniu

Aceste nuanțe maronii se asortează perfect cu anotimpul tomnatic, fiind de asemenea și o culoare elegantă. În anumite combinații, costumul maroniu poate fi considerat batrânicios însă cu accesoriile și atitudinea potrivită, poate rezulta o apariție masculină demnă de purtat la diferite evenimente. Desigur, costumul maroniu poate cuprinde diferite modele, așa că îndrazniți să încercați combinații care mai de care mai versatile, așa cum ne demonstrează și actorii care portretizează acest gen de costum.

 

 

 

4. Stilul militar

Este adevarat! Stilul militar is more than ever in fashion. Tinerii adoptă acest stil pentru ca le conferă un plus de masculinitate și trebuie sa recunoaștem că arată foarte cool. Stilul poate fi regăsit în diferite elemente vestimentare precum tricouri, camăși, geci iar culorile merg în ton cu nuanțele puternice ale toamnei.

5. Borseta

Un accesoriu practic și interesant, borseta se află în topul trendurilor pentru bărbați de câțiva ani încoace, însa în prezent o întâlnim din ce în ce mai des pe străzi. Este un element din garderobă, care cu siguranța a acaparat trendurile de modă ale străzii. Practicalitatea acesteia a fost completată cu diferite modele pentru a ieși în evidență și a oferi un stil aparte întregii ținute. Poate fi purtată fie pe șold, varianta clasică sau într-un mod mult mai cool, de-a lungul umerilor. Dimensiunile acesteia difera. Poți recurge la o dimensiune mică sau de ce nu, una supradimensionată pentru un exces de coolness.

 

6. Cardiganuri

Apropiindu-se anotimpul în care scoatem la iveala hainele cozy, cardiganurile sunt alegerea perfectă. Avantajul acestora este ca pe lângă faptul că ne protejează de frig, oferă un look foarte stylish și masculin. Cardiganurile cu nasturi sunt cele care fac senzație în rândul barbaților, conferindu-le un aspect clasic.

7. Sneakers îndrazneți
Barbații sunt foarte atrași de sneakers pentru ca le oferă relaxarea de care au nevoie. Aceștia mereu vor tinde să aleagă confortul. În privința sneaker-ilor, trendurile au explodat mai mult ca niciodată. De la modele minimaliste, la modele în diferite culori vibrante și până la sneakers cu un model rigid dar foarte cool de la Balenciaga , alegerile sunt infinite. Aceștia nu se mai rezumă doar la oferirea unui confort ci la transmiterea unui statement.

 

 


Photos source: Pinterest