Trenduri in moda la barbati SS2021

Trenduri in moda la barbati SS2021

Zona de fashion dedicată bărbaților este un loc foarte interesant. Garderoba lor devine din ce în ce mai colorată, mai aventuroasă și mai puțin constrânsă de vechile reguli și coduri vestimentare.
Sezonul de primăvară / vară 2021 este fără îndoială atipic. Pentru îmbrăcămintea pentru bărbați, aceasta reprezintă o tranziție la forme și modele îndrăznețe, adăugând o întorsătură de personalitate noilor siluete de vară.
Și cum primăvara este momentul ideal pentru a te reinventa și pentru a-ți reînnoi garderoba, ți-am pregătit o serie de idei cu cele mai mari trenduri din sezonul de primăvară-vară 2021 din care să te inspiri.

1. ‘70s

Anii ’70 au revenit de câteva sezoane, dar se mențin în topul preferințelor designerilor. Cămășile statement și cele florale nu trebuie lipsească din garderoba niciunui bărbat. Pe lângă faptul sunt foarte cool, te trimit imediat cu gândul la o vacanță pe plajă.

Trenduri in moda la barbati SS2021

 

2. Stilul marinăresc

După o pauză binemeritata de pe podiumurile de modă, stilul marinăresc revine în forță. Imagineazăți un marinar modern, cu stilul său relaxat și boem. Acest trend este exact ce aveam nevoie după un an plin de restricții și pandemie.

Trenduri in moda la barbati SS2021

3. Culori vii

De la nuanțe pastelate la culori vibrante și chiar nuanțe neon, ținutele colorate sunt un must-have în acest sezon.

Trenduri in moda la barbati SS2021

4. Minimalism

Dacă nu ești atât de îndrăzneț cât porți o ținută plina de culoare, sezonul de primăvarăvară are ceva pregătit și pentru tine. Stilul minimalist poate fi rețeta către succes pentru orice bărbat. Negru, alb, un costum cu eleganță clasică sau cu o estetică fără efort sunt potrivite pentru oricine.

Trenduri in moda la barbati SS2021

5. Alb

Una dintre cele mai mari tendințe de modă pentru bărbați, din această vara este una dificilă. Deși pare ușor de obținut o ținută complet albă, nu este întotdeauna așa. În ciuda riscurilor, a purta o ținută albă este una dintre cele mai bune mișcări de stil masculin pe care le poți face. Combină un tricou alb sau o cămașă cu o pereche de pantaloni scurți chino asortați și o pereche de adidași de aceeași culoare. Dacă totuși ți se pare prea mult, poți pune peste tricoul alb o cămașă bleumarin pentru o pată de culoare.

Trenduri in moda la barbati SS2021


Text: Andrada Arsenie