Tratamente concentrate Skeyndor de ultima generatie

Tratamente concentrate Skeyndor

Fiecare persoana are o frumusețe diferită, la fel și nevoile de îngrijire a tenului sunt diferite. Noile tratamente concentrate de la Skeyndor, destinate atat femeilor cat si barbatilor sunt esențiale în ritualul zilnic de frumusețe.

După mai mult de 50 de ani de continuă inovație, Skeyndor oferă soluții avansate pentru păstrarea frumuseții fiecărui tip de piele și, mai ales, pentru frumusețea ta. O cunoaștere profundă a pielii permite brandului să furnizeze soluții specifice și eficiente pentru toate nevoile de îngrijire, fără excepție.

Anul acesta, noutatea vine sub forma fiolelor concentrate care maximizează efectele tratamentelor din salon și produselor deja folosite acasă, cu rezultate vizibile pentru ten în doar o săptămână. Cele 8 tipuri de tratament sub formă de fiole vizează cele mai întâlnite probleme și tipuri de ten.

Renewal peeling este o fiolă peeling leave-on cu conținut de acizi de 15%. Inspirat de tratamentele peeling medical-estetice prin aplicare fără îndepărtare, combină 3 tipuri de acizi (AHA, PHA, PCA).
Fiole Skeyndor

Intensive hydrating – fiolă hidratantă cu acțiune intensă și susținută. Este o sursă directă de substanțe hidratante naturale prezente în interiorul pielii (Factor Natural de Hidratare), apă termală și acetil glucozamină, precursor al acidului hialuronic. Ingrediente principale Ac-glucozamină, Provitamina B5, 11 aminoacizi și alte componente ale Factorului Natural de Hidratare.
Fiole Skeyndor

SOS recovering – Fiola minune cu efect calmant. Diminuează hipersensibilitatea cutanată și procesele iritative cronice ale pielii blocând mediatorii pro-inflamatori. Ingrediente principale: Madecassoside, Extract de Coacăz Negru- Cardiospermum Halicacabum, α-Bisabolol, derivat din Vitamina E.
Fiole Skeyndor

Brightening glow – fiolă șoc antioxidantă cu 10% derivat de vitamina C stabilizată. Combină trei puternici antioxidanți. Efect de iluminare imediată, amplifică strălucirea naturală a pielii. Ingrediente principale: derivați stabilizați ai acidului ascorbic și ai acidului ferulic și acid aminoetilfosfinic (ALA-P).
Fiole Skeyndor

Dark spot correcting – Fiolă corectoare a culorii pielii pentru o piele de porțelan. Reduce producerea și distribuția de melanină și acumularea de lipofuscină, pigmentul vârstei mature. Ingrediente principale Hexyl resorcinol, Vitamina B3, Extract de Brassica Napus – Făină de hrișcă – Candida Saitoana.
Fiole Skeyndor

Instant lifting – Fiolă lifting cu acțiune imediată, cu efect puternic de fermitate. Efect instantaneu de înfrumusețare. Ingrediente principale: DMAE, Elastină hidrolizată, Proteine APM Soia.
Fiole Skeyndor

Wrinkle inhibiting – Fiolă intensivă antirid. Inspirat din medicina-estetică de corectare, cu acțiune sinergică a trei puternici agenți de netezire cu acțiune antirid rapidă și de durată. Ingrediente principale: GABA, Peptide „asemănătoare Botulinei” și „asemănătoare Veninului de Viperă”.
Fiole Skeyndor

Redensifying filling – Fiolă redensificatoare pentru un efect 3D de umplere. Accelerator celular puternic, stimulează, umple și întinerește pielea din interior. Inspirat din medicina-estetică de corectare, reface volumetria facială. Ingrediente principale: Proteoglicani, Colagen hidrolizat, Bakuchiol (asemănător vitaminei A), Extract de Artemisia Abrotanum.
Fiole Skeyndor

Kiturile de tratament cu 8 fiole sunt disponibile în saloanele GETT’S începând cu luna mai.