Beneficiile acidului hialuronic asupra tenului

Beneficiile acidului hialuronic asupra tenului

Acidul hialuronic are efecte vitale asupra tenului și de aceea trebuie introdus în rutina zilnică de îngrijire. Este elementul cheie care hidrateaza și menține elasticitatea pielii.

Ce este acidul hialuronic

Acidul hialuronic este regăsit în țesutul conjunctiv al organismului și în piele. Acesta are rolul de a menține țesuturile hidratate. O concentrație semnificativă de acid hialuronic se găsește în articulații și la nivelul ochilor. Pielea are în compoziția sa aproximativ 50% acid hialuronic.

Odată cu înaintarea în vârstă, acidul hialuronic din țesuturi începe să scadă și acest lucru se întâmplă în jurul vârstei de 26 de ani.

Rolurile acidului hialuronic asupra pielii

Acesta vine la pachet cu o mulțime de roluri esențiale pentru piele și de aceea este considerat un aliat puternic folosit în compoziția cremelor cosmetice.

Cremele care au în compoziție acid hialuronic hidratează și menține elasticitatea pielii și acesta este unul din rolurile de bază.

Odată ce pielea devine fermă, acidul hialuronic acționează și asupra prevenirii semnelor de îmbătrânire.

Rolul său hidratant contribuie la prevenirea uscării tenului iar cremele cu acid hialuronic pe care le folosiți vor menține pielea hidratată și strălucitoare.

Factorii externi care ne pândesc la orice pas, reprezintă o amenințare pentru tenul nostru. Acidul hialuronic acționează ca un antioxidant care înlătură efectele negative ale radicalilor liberi.

Produsele recomandate ce contin acid hialuronic

Gama profesională de la Skeyndor, denumită Power Hyaluronic este recomandarea noastră pentru un ten foarte bine îngrijit. Această gamă cuprinde booster hidratant,  mască și cremă intens hidratantă precum și gel răcoritor pentru conturul ochilor și emulsie hidratantă, pentru toate tipurile de piele. Gama este disponibilă pe shop-ul www.getts.shop.

Booster hidratant pentru piele uscată

Skeyndor Power Hyaluronic Moisturising Booster este un serum-tratament ultra-hidratant ce acționează în profunzime, echilibrând și asigurând necesarul de umiditate al epidermei timp de 24 ore, prevenind riscul de deshidratare. Datorită concentrației ridicate de acid hialuronic care acționeaza la nivel molecular, prin captarea și retenția de apă în piele, acest serum conferă un efect de întinerire, lăsând tenul hidratat și neted.

Emulsie intens hidratantă pentru piele normală și mixtă

Intensive Moisturising Emulsion Normal To Combination Skins este o emulsie intensiv hidratantă special concepută pentru îngrijirea tenului mixt și gras. Formulată cu un conținut ridicat de acid hialuronic cu greutate moleculară foarte mică și mare, crema echilibrează necesarul de umiditate al epidermei și previne riscul deshidratării, conferind un aspect uimitor de întinerire și un ten cu un microrelief perfect hidratat și neted.

Cremă intens hidratantă pentru piele uscată și foarte uscată

Intensive Moisturising Cream Dry to very Dry skins  este o cremă intensiv hidratantă special concepută pentru îngrijirea pielii uscate și foarte uscate. Crema echilibreaza necesarul de umiditate al epidermei si previne riscul deshidratării.

Gel răcoritor pentru conturul de ochi și gene

Power Hyalluronic – Cooling Eye Contour & Eyelashes Gel este un gel răcoritor creat pentru refacerea conturului ochilor și consolidarea genelor. Formula exclusivă cu textură ușoară se absoarbe rapid, are un efect de lifting al pleoapelor, reduce pungile de sub ochi și netezește ridurile. De asemenea, gelul fortifică pleoapele și oferă un efect rapid de prospețime și revitalizare.


Text: Mihaela Tudorache