Style Icon: Kanye West

Style Icon-ul, Kanye West a devenit cu siguranță o emblemă a modei, apreciat de iubitorii de modă ce devin inspirați de stilul său asumat și unic. Prezent la toate showurile de modă, Kanye s-a alăturat de asemenea industriei, făcându-și apariția sezon de sezon la săptămâna modei de la New York cu brandul său Yeezy, devenind astfel un designer apreciat, pe lângă faptul că este un pilon în industria muzicală. În general, stilul lui Kanye este în esență un mix de două subculturi: rock’n’roll și hip hop. Fie că își face apariția la evenimentele mondene sau este surprins în oraș, Kanye întotdeauna acordă atenție stilului său vestimentar. Rădăcinile sale urbane se regăsesc zi de zi în ceea ce poartă, combinând elemente supradimensionate cu blănuri glam rock. În mod normal, asemenea combinații pot părea exagerate, însă Kanye reușește să își expună aparițiile cu succes datorită atitudinii sale plină de încredere. Obișnuindu-ne cu lookuri ieșite din comun, probabil stilul pe care îl adoptă nu ar mai fi același fără un strop de controversă. Cu siguranță, de-a lungul timpului a devenit un trend setter care continuă să inspire prin stilul său. În cele din urmă, cine nu iubește puțină controversă, mai ales când vine vorba de modă?

Iată elementele cheie care îi alcătuiesc stilul greu de imitat al lui Kanye:

Sacoul elegant

Acest gen de sacou, care de obicei este purtat fie la o cină sau un eveniment elegant, este o piesă cheie pentru Kanye. Indiferent că se plimbă prin oraș, îmbrăcat într-o ținută urbană sau participă la un eveniment VIP, ”le smoking” reușește să fie îmbrăcat cu succes de Kanye chiar și alături de un tricou negru și jeans.

 

Stilul military

Stilul militar este la modă mai mult ca niciodată. Verdele de armată și maro sunt culorile pe care Kanye le poartă foarte des când vine vorba de jachete militare sau pantaloni în același stil.

 

Sneakers

Desigur că stilul său nu ar fi complet fără o pereche de sneakers care îi completează întreaga ținută. Când nu se află într-o pereche de bocanci militari, Kanye poartă sneakers în diferite modele. Acesta este mereu surprins în diferite perechi colorate și extravagante sau minimaliste. Cu toate acestea, deține o slăbiciune pentru colecția sa de sneakers Yeezy sau perechea luxoasă de la Louis Vuitton, purtându-le foarte des. Însă, indiferent de brand, stilul său rămâne același: foarte captivant și hip-hopish.

 

 

Tonuri monocrome

Majoritatea elementelor vestimentare pe care Kanye le îmbracă sunt alb-negru dar cele două culori sunt rareori purtate împreună. Kanye se teme că poate părea ospătar și de aceea, preferă să păstreze un ton monocrom. Kanye face trecerea de la o ținută all white, curată, la cea all black, fiind de altfel și preferata lui.

Blănuri

Când sezonul iernatic îl întâmpină pe style icon-ul Kanye West, blănurile își fac apariția în peisajul urban. Acesta își alătură blănurile ținutelor sale hip-hop, formate din hanorace oversized, jeans și pantaloni de piele precum și sneakers. Blănurile, asociate de obicei cu ținutele sofisticate ale femeilor, pot fi purtate cu stil și de către bărbați, într-un context urban. Kanye ne demonstrează că elementele cheie cele mai importante pe care le deține sunt încredere de sine și atitudinea. Cam greu să aduci la viață o asemenea combinație fără aceste două elemente, nu-i așa?

 

 


Images source: Google