Skin Diagnosis – aparatul care inglobeaza cea mai noua tehnologie de diagnoza a pielii

Skin Diagnosis

Aparatul profesional de diagnoza pentru piele Skin Diagnosis de la Skeyndor a fost creat pentru a identifica tipul de piele, problemele sale si cele mai potrivite tratamente.

Diagnoza pielii este o problema delicata, care starneste neincredere in randul clientilor din ce in ce mai cunoscatori in materie de frumusete si ingrijire. Cu totii stim ca sunt tot atatea pareri cate cosmeticiene exista.

In plus, tenul nostru se schimba in functie de anotimp, de ceea ce consumam, de nivelul de stres, de factorii hormonali si alte variabile, de aceea, o verificare periodica a pielii si a nevoilor sale este esentiala.

Skin Diagnosis este un aparat de mici dimensiuni, semi portabil, o unealta cu care profesionistul in cosmetica poate face extrem de rapid o ecografie a pielii, usor si fara niciun disconfort.

In functie de timpul de care clientul dispune, acest aparat poate functiona in modul Express: 5-10 minute de diagnoza in zona tester sau Complete: 20-30 de minute in cabina de cosmetica, inainte de tratamentul deja programat.

Acuratetea aparatului de a citi toti indicii necesari profesionistului pentru a face cea mai buna recomandare este un avantaj enorm pentru client si modul in care va reactiona la tratamentul aplicat. Pielea va primi exact ceea ce are nevoie in acel moment.

Cum se identifica acest lucru? Prin actionarea capatului de diagnoza la nivelul pielii, care, bazandu-se pe niste criterii prestabilite, pot spune daca tenul este normal/mix, alipic sau uscat, gras, cu acnee, sensibil sau cuperotic, dar si conditia sa: deshidratat, sensibil, imbatranit, pigmentat, comedonic.

Sase zone-cheie ale fetei primesc acest tratament, pentru o privire de ansamblu: fruntea, nasul, barbia, pometii, gatul, coltul extern al ochilor.

De ce este Skin Diagnosis un aparat unic pe piata? Deoarece dispune de sapte parametri de masurare inclusi in aceeasi lentila. Pentru ca este rezultatul experientei si muncii unui brand dezvoltat si devenit celebru in lume de 50 de ani si, nu in ultimul rand, pentru ca este ergonomic, de mici dimensiuni, usor portabil.

Acesta include un software creat special pentru produsele Skeyndor si poate fi folosit numai dupa un training specializat cu un trainer international Skeyndor.
Skin Diagnosis

Cat timp merita tenul tau?
Te-ai gandit vreodata cat timp merita sa-i acorzi tenului tau? Noi spunem ca macar 5-10 minute de diagnoza in zona tester, in orice ocazie pe care o ai de a vizita salonul de frumusete, pentru a afla care ii sunt problemele si nevoile. Sau 20-30 de minute in cabina de cosmetica, pentru o analiza exhaustiva a celor mai mici imperfectiuni si detectarea cauzei lor, inainte de tratamentul deja programat.
Te asteptam in saloanele GETT’S pentru o consiliere rapida cu Skin Diagnosis!