Retro makeup in 2015

Sezonul de primavara-vara: viu, colorat, feminin. In materie de makeup, propunerile prezentate pe catwalk au fost mai mult decat ofertante: de la influente moderne si minimaliste, la machiaje grele, somptuoase in tonuri calde si preferatele noastre, machiajele cu iz retro.

Printre cele mai populare s-au numarat genele super machiate, in stilul anilor ‘60, alaturi de nelipsitul tus de ochi aplicat pentru a creea acea forma de ochi de pisica, dar si buzele oranj a la California girl sau nuantele marine aplicate pe pleoape. Anii ‘70, cu a lor frumusete si libertate flower power este introdus cu usurinta in stilul hippie, prin culori ale fardului de ochi neglijent aplicate si asortate cu aceleasi accente in par. Pentru seara, este stilul flamboyant al Hollywood-ului, cu mult glitter, negru si texturi lucioase, un kitch fermecator in felul sau si care merita incercat macar o data in viata, intr-un moment de indrazneala. Cititi mai multe in revista GETT’S de primavara si lasati-va inspirate de galeria de mai jos.


RETRO MAKEUP 2015

Spring-summer season: full of life, colorful, feminine. In terms of makeup, proposals on the catwalk were more than various: from modern and minimalist influences to heavy makeup, sumptuous warm tones and our favorites, retro makeup.

Among the most popular we recall super eyelashes, 60s style, to create the cat eye shape, and California girl orange lips or marine colors applied on the eyelids. The 70’s, with their beauty and flower power freedom is easily inserted into the hippie style, the colors of eye shadow applied carelessly and match the hair. For evening, the flamboyant style of Hollywood, with a lot of glitter, black and shiny textures, is a charming kitch in its own way and worth trying at least once in life, on a moment of boldness. Read more in GETT’S Highlights magazine- spring issure and let yourself be inspired by the gallery below.