Puterea acidului hialuronic

Puterea acidului hialuronic

Iarna vine cu schimbarea texturii Si nivelului de hidratare a pielii, care devine mult mai uscata si sensibilizata, de aceea stim ca va veti bucura de lansarea noii game pentru ultrahidratare de la Skeyndor, disponibila in saloanele GETT’S.

Dintre tóate ingredientele existente in produsele cosmetice destínate hidratarii profunde, acidul hialuronic ocupa o pozitie fruntasa. Acidul hialuronic este un component natural al organismului al carui scop principal constadin captarea si retinerea apei în piele. Aceasta molecula este considerata un adevarat “burete” deoarece poate sa retina o cantitate de apa egala cu de 1.000 de ori greutatea proprie.

Gama Power Hyaluronic de la Skeyndor a fost elaborata utilizand fragmente cu greutate moleculara foarte scazuta si foarte ridicatapentru a hidrata pielea în profunzime si în acelasi timp pentru a o proteja împotriva pierderii premature de apa cauzata de agenti externi agresivi.

Un al doilea atu al tratamentului este constiuit de Acvaporine, proteine din membrana care permit în special transportul apei si a altor solutii în interiorul celulelor. Cantitatea  si calitatea acestora permit ca apa sa se distribuie si sa se difuzeze adecvat în toate zonele epidermului mediu si profund, acoperind astfel nevoile fundamentale de apa care garanteaza procesul de reînnoire externa a pielii. Avand atat un tratament pentru cabina cat si produce pentru acasa, Power Hyaluronic îmbunatateste vizibil hidrodinamica naturala a pielii, combinand acidul hialuronic cu diverse mase moleculare cu un puternic activator de acvaporine. Rezultatul este o piele mai confortabila, perfect hidratata si cu un microrelief mai neted. Pe langa100% ultrahidratare, tratamentul a demonstrat o atenuare a ridurilor cauzate de deshidratare cu pana la 90%.