Propuneri fashion cu Madalina Dorobantu si Ovidiu Buta

Madalina Dorobantu si Ovidiu Buta, designerul si stilistul-criticul de moda, doua personaje cu atitudine, doi prieteni, ce joaca rolul unui cuplu cu multa chimie. Cei care de obicei ii imbraca pe altii devin cu aceasta ocazie modele, intr-un shooting moody, pentru numarul de iarna GHM, care le-a amintit inceputurile prieteniei lor. In timp ce Madalina poarta outfituri glam Pas du Tout, Ovidiu imbraca tinute elegante made to measure.

“Il cunosc pe Ovidiu de cand eram o copila venita din provincie, care nu avea mari tangente cu moda”, isi aminteste Madalina. “Trebuie sa recunosc ca era un personaj care ma intimida, dar care ma umplea de admiratie in aceeasi masura. Erau fascinante povestirile lui, insight-urile din moda, ceva ce toata lumea isi doreste sa stie si doar el avea si are acces. In prezent, maniera lui de a aborda moda si firea lui analitica il contureaza ca
pe un personaj unic si un adevarat critic de moda. In continuare ma fascineaza vasta lui cultura “modista”, cu alte cuvinte, Domnule, omu’ acesta stie si respira moda. Acest personaj are aport semnificativ in educarea modei romanesti. Tin minte cum cu totii ne luam notite atunci cand Ovidiu vorbea de stil. Signore Buta, io ti amo!”, ne povesteste Madalina Dorobantu.

“De cate ori devin subiect de sedinta foto, realizez ca viata m-a dus in directia corecta: in spatele camerei. Daca ar fi fost sa lucrez ca manechin, in mod sigur as fi dat faliment, pentru ca, in afara de o singura fata, cea pe care o cunoaste toata lumea, cu greu pot sa mai intru in alt rol. De data aceasta m-am bucurat mai mult decat de obicei de aceasta poveste, pentru ca am avut sansa sa o am langa mine pe Madalina, o femeie pe care o stiu de multi ani, cu care am petrecut si calatorit, un personaj care continua sa ma fascineze prin stilul ei de a fi si de a se imbraca. Sunt putini oameni in Romania care au acest rar talent de a trai cu stil, de a merge linistiti pe drumul lor, de a se bucura de ceea ce viata le-a oferit, si de a-i inspira pe ceilalti. Pentru ca, asa cum demonstreaza si acest shooting, Madalina este mai mult decat un Storyteller, este un om care a reusit sa schimbe moda si mentalitati cu o usurinta fantastica, trademarkul ei personal”, spune Ovidiu Buta.

Fotograf: Oltin Dogaru; Styling: Luminita Faurescu si

Anda Crapatureanu; Hair: Roxana Balaci, Stefan Costea;

Makeup: Diana Ionescu; Concept: Jacqueline Enciu;

Multumim Gaia Boutique Club.

6 7 8 9

3

5

 

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

 

 

2