Produse travel size pentru bagajul de vacanta

Oare ce produse travel size pentru bagajul de vacanță să incluzi pe listă? Când te pregătești de vacanță și urmează să îți pui hainele în bagaj, îți îndrepți atenția și către produsele de îngrijire personală, care sunt foarte importante pentru rutina zilnică. Este important ca atunci când călătorim, să ne orientăm spre produsele care ocupă un spațiu restrâns în bagaj dar în același timp își păstrează eficiența.

Gama Skeyndor ne întâmpină cu o mulțime de produse pentru îngrijirea tenului ce se încadrează în dimensiunea necesară pentru a fi incluse ca parteneri de călătorit în bagaj.

MYMASK FRESH SORBET 50ml, 141 RON

Masca de la Skeyndor este accesoriul perfect pentru trusa de îngrijire din bagaj. Remineralizantă și hidratantă cu o textură ca de sorbet, masca este foarte eficientă pentru o vacanță, deoarece tenul trebuie menținut mereu hidratat.

mymask-fresh-sorbet-mineralising-and-moisturising-mask

 

Creion corector SPOT – LESS STICK, 60 RON

Acest creion, prietenos pentru bagajul tău, este o bună idee pentru a trata aspectul manifestărilor punctuale ale acneei. Dacă te confrunți cu acnee și urmează să pleci și în vacanță, poate deveni neplăcut pentru tenul tău și de aceea îl poți include în bagaj. Compoziția sa de machiaj acoperă și ascunde imperfecțiunile cutanate și în același timp accelerează dispariția impurităților.

SPOT – LESS STICK Skeyndor

 

City Pollution Barrier-Boosting Serum + O2 combination 30 ml, 272 RON

Serul detoxifiant este ideal de luat în călătorii. Dacă vei opta pentru o vacanță în orașele populare ale lumii, va fi aproape imposibil să stai departe de poluare. Acest produs poate fi as-ul din mânecă ce îți va ușura experiența cu praful, poluarea și alți factori de mediu. Formula sa conține ingrediente special alese pentru detoxifierea tenului și pentru protecția împotriva factorilor de mediu. Ideal pentru tenuri obosite, lipsite de luminozitate și sufocate din cauza lipsei de oxigen. Și are doar 30 de ml!

city-pollution-barrier-boosting-serum Skeyndor

COOLING EYE CONTOUR & EYELASHES GEL Skeyndor, 15 ml, 155 RON

Odată ce te îmbarci într-o vacanță, vor urma nopți lungi și nedormite, cu scopul de a descoperi și a te distra în destinația aleasă. Aceste nopți nedormite conduc la oboseală și cearcăne. Power Hyalluronic – Cooling Eye Contour & Eyelashes Gel este un gel răcoritor creat pentru refacerea conturului ochilor și consolidarea genelor. Pentru un efect de lifting al pleoapelor, gelul acționează prin reducerea pungilor de sub ochi și netezirea ridurilor. Fortifică pleoapele și oferă un efect rapid de prospețime.

 

COOLING EYE CONTOUR & EYELASHES GEL

PROTECTIVE COMPACT MAKE-UP SPF50, Skeyndor, 131 RON

Chiar dacă nu ai inclus plaja pe lista destinațiilor, te poți baza pe pudra de makeup de la Skeyndor, ce oferă un bronz instant tenului și un finiș satinat. Formula acestui produs conține factor de protecție UVB si IR, precum și celule stem.

PROTECTIVE COMPACT MAKE-UP SPF50