Momentul ideal pentru tratarea ridurilor

In sezonul rece, cand temperaturile de afara scad si cele din interior cresc, persoanele cu pielea uscata si ridata se confrunta cu dificultati in a pastra nivelul optim de hidratare a tenului.

Sfatul specialistilor GETT’S este de a apela la tratamente cosmeticE profesionale, care inseamna o usoara exfoliere, apoi hranirea in profunzime a dermului si umplerea ridurilor, mai ales daca va numarati printre iubitorii sporturilor de iarna si petreceti mult timp in aer liber.

Destinata femeilor cu varsta de peste 35 de ani,  gama Skeyndor Corrective combina pana la 9 substante active de eficienta dovedita, pentru a indeparta ridurile cele mai adanci de expresie, servind totodata ca tratament de mentinere a procedurilor chirurgicale efectuate anterior.

Va invitam asadar sa va bucurati tenul, mai ales in sezonul rece, de beneficiile unui tratament facial de lux, pentru a va recapata tineretea si fermitatea pielii in cel mai scurt timp si sa continuati regenerarea sa cu ajutorul produselor pentru acasa. Pret tratament bazic deluxe in saloanele GETT’S: 250 lei.