Men collection: Hugo Boss x David Bowie

Men collection: Hugo Boss x David Bowie

David Bowie va rămâne pentru totdeauna un icon în industria muzicală cât și un simbol al modei, datorită stilului său excentric și memorabil.  Hugo Boss debutează în luna ianuarie cu o colecție specială dedicată legendei muzicale, David Bowie și noi, fanii, nu putem fi decât extaziați. Capsula, denumită Hugo loves Bowie a fost concepută pentru a omagia stilul etern al artistului, fiind prima oară când Hugo Boss crează o colecție tributară.

Perioada 1977-1979 a fost cea care a

Colecția spring/summer 2020, cuprinde referințe din cele 3 albume legendare ale artistului, ”Low”, ”Heroes” și ”Lodger”, lansate în perioada 1977-1979 și cunoscute sub denumirea de Trilogia Berlinului. Piese vestimentare precum hanoracele sau tricourile aduc un omagiu albumului ”Heroes” din 1977, fiind imprimate cu imagini ale artistului sau cu titlul albumului său. Sloganul faimos folosit pentru a promova albumul ” Heroes”, ” Tomorrow belongs to those who can hear it coming.” este de asemenea tipărit pe tricouri și șepci. Colecția, în esență, prezintă un stil minimalist,rebel, negrul fiind culoarea de bază care a subliniat mesajele transmise.

 

 

Creatorul de modă pentru Hugo Menswear a declarat că ”această capsulă este o oportunitate pentru a celebra impactul pe care David Bowie l-a avut asupra lumii precum și valorile împărtășite.”

Colecția poate fi vizualizată de astăzi, 15 ianuarie, pe site-ul Hugo Boss.