Colectia Skeyndor My Mask – pentru o piele mai frumoasa si mai tanara!

Skeyndor My Mask

Pielea ta are nevoie de relaxare? Încearcă o mască facială cu ingrediente de origine naturală, din noua colecția Skeyndor My Mask. Destinata atat femeilor cat si barbatilor, colecția de măști vine să completeze ritualurile în cabină pentru o piele mai frumoasă și mai tânără.
Masking… obiceiul preferat al persoanelor moderne, mereu pe fugă și în căutarea tratamentelor expres pentru frumusețea pielii sale.
Ce înseamnă de fapt masking? Ei bine, pasiune pentru combinarea diverselor măști faciale pentru a trata fiecare zonă în parte. 
Măștile faciale, indiferent că vorbim de cele fără clătire, de silicon, de tip sheet mask sau tradiționale, sunt produse care au urcat în tendințe și în preferințele consumatoarelor încă din 2016. Studiile arată că acestea vor cunoaște o popularitate crescută în 2018, fapt alimentat și de numeroasele lansări pe acest segment, de la brandurile cosmetice și farmaceutice. Sezonul de modă ne-a arătat cu siguranță că, atunci când vine vorba despre frumusețe, în centrul atenției nu mai este machiajul, ci tenul curat, fără imperfecțiuni, care se obține cu ajutorul măștilor faciale și a unei griji deosebite acordate skin care-ului.
Dar de unde provine acest ritual de înfrumusețare? Răspunsul îl găsim în tradiția coreeană, unde măștile sunt folosite de sute de ani pentru rejuvenare și hidratare în profunzime. Masca sheet (coreeana) atât de populară în prezent, a fost redescoperită de consumatoarele moderne și apreciată datorită numeroaselor beneficii pe care le aduce. În primul rând, măștile înseamnă o infuzie de ingrediente active care penetrează pielea, un tratament expres (cu durată de până la 20 de minute) cu rezultate rapide și foarte vizibile. Umiditatea pielii este menținută pe tot parcursul acestui tratament expres, iar după înlăturare, tenul apare odihnit, revitalizat.
Măștile de tip tratament de noapte “leave in” sunt apreciate, deoarece ingredientele active rămân sigilate, oferind beneficii în timp. Acestea se mențin pe față pe timpul nopții, până la 8 ore. Rezultatele sunt similare liftingurilor faciale, făcându-le ideale înaintea evenimentelor speciale.

Skeyndor se alătură trendului măștilor faciale prin lansarea la începutul lui 2018 a unei linii de trei măști denumită cool mask collection. Cu rolul de purifiere, iluminare și curățare, măștile sunt inspirate de puterea naturii și a ingredientelor naturale și de ideea de multimasking (combinarea lor în funcție de necesitățile diferite ale zonelor feței).
Așa cum ceea ce consumăm se vede pe pielea noastră, iar produsele proaspete și naturale ne aduc un mare beneficiu estetic, la fel și produsele aplicate extern trebuie să fie de origine naturală pentru ca pielea să strălucească de sănătate. Nu degeaba măștile create “
în blender” sunt atât de apreciate. Cu toate acestea, pentru o experiență mai plăcută și mai modernă, ingredientele naturale pot fi adăugate produselor profesionale, în dozaje controlate, fără riscuri de iritații, ci doar beneficii.
Spre exemplu, un ten cu zona t grasă și pomeții uscați se poate bucura de beneficii multiple prin procedeul de multimasking, reglând toate problemele tenului în același timp. Sau un ten normal, care are nevoie de iluminare în centrul feței își poate recăpăta simplu, practic într-un singur pas, strălucirea și vitalitatea. Printre ingredientele active se numără: betaina, apa norvegiană glaciară, acizii AHA și semințele de căpsună, dar și nămol și nisip vulcanic din Islanda. Măștile au o acțiune rapidă și se curăță ușor, cu ajutorul unui burete special care le însoțește.
Skeyndor My Mask
Te asteptam in saloanele GETT’S!