Colecția Pink Motel: poarta nuantele varatice IBD pe unghii

Colecția Pink Motel: poarta nuantele varatice IBD pe unghii

IBD te invită să te deconectezi de la stresul zilnic la Pink Motel, locul unde nuanțele vii însuflețesc natura și te fac să te simți confortabil și relaxată. Noua colecție de oje te introduce într-o atmosferă de vacanță și te ajută să ai o manichiură perfectă.

Acum este momentul în care trebuie să ne lăsăm imaginația să zboare, să renunțăm la nuanțele nude sau închise și să alegem un aspect al unghiilor mai vesel și mai distractiv. Pink Motel te invită să explorezi noi tărâmuri și să preiei controlul destinului tău în timp ce accelerezi pe o nesfârșită autostradă. De la galben intens la aquamarine, colecția de oje de la IBD îți alimentează apetitul pentru aventură cu cele 8 culori pe care le pune la dispoziție.

Culori vii pentru femeia modernă

Pink Motel aduce energia pe unghiile tale, iar culorile vii se asortează perfect cu orice ținută. Sunnies & Scarves este un galben intens și strălucitor care îți transmite eleganța și căldura soarelui. Te pregătești de o călătorie și nu ai idee ce să pui în bagaj? Bejul palid cu o notă subtilă de galben, Clue Me Inn, se asortează cu orice, așa că nu trebuie să îți mai faci griji în legătură cu ținutele pe care le vei purta.  Verdele pastel al Diner Darling îți alimentează apetitul pentru aventură. Îndeplinește-ți visul american cu nuanța Americana Mama, un aquamarine perfect pentru a explora noi tărâmuri.  Motel Me About It este o ojă delicată de culoare roz deschis, cu o textură cremoasă care te îndeamnă la odihnă și relaxare. Rozul pudră Vroom Service îți oferă energia necesară unei experiențe memorabile care te face să te simți liberă, în timp ce rozul intens Style For Miles transformă orice drum într-un podium de modă. Și cum roșul pasional nu se demodează niciodată, poartă Vacancy You Later și vei atrage toate privirile indiferent de locul în care te afli.

 

Colecția Pink Motel este valabilă în varianta Advance Wear și în varianta Just Gel Polish, astfel poți opta pentru tipul de manichiură dorit. Totodată, ojele se regăsesc și în varianta It’s a match care cuprinde cele două tipuri de oje.


Text: Andrada Arsenie