2019 INNOVATOR AWARDS – Best Looks

Miercuri seara, pe 6 noiembrie 2019, World Street Journal Magazine a găzduit evenimentul anual, Innovator Awards, în cadrul Muzeului de Artă din New York, cu o ceremonie specială, care a onorat starurile din modă, film, televiziune expuse de-a lungul timpului pe coperțile revistei.
Lista fastuoasă de invitați a cuprins celebrități precum Jerry Seinfeld, Kim Kardashian West, Riccardo Tisci, o mulțime de designeri precum Tory Burch, Jason Wu, Joseph Altuzarra și topmodele, Martha Hunt și Imaan Hammam.
Actrița Julianne More a acceptat premiul pentru actorie și activism în timp ce lui Riccardo Tisci, designerul de modă, i-a fost înmânat premiul în modă.

Aparițiile invitaților au fost demne de pășirea în Muzeul de Artă din New York, culoarea dominantă a ținutelor fiind negrul. Coafurile au fost minimaliste și feminine. De la un păr lăsat lejer, până la diferite updo-es elegante, celebritățile au strălucit. Cel mai mult ne-a atras atenția coafura modelului de origine marocană, Imaan Hammam, expunându-și cu încredere buclele bogate și perfecte. Ne amintește de Harlem și perioada șaptezecistă a coafurilor afro. Bărbații au preferat ținute lejere și un grooming atent studiat.

Iată aparițiile celebrităților noastre preferate:

 

 

 

 

 

 

Photos source: Lars Niki / Getty Images for WSJ Magazine