4 in 1 beauty

4 in 1 beauty

Intampinam primavara cu naturalete si cu un produs care ne permite sa aratam bine si sa ne simtim ca si cum nu am purta niciun machiaj! Este vorba despre noul produs CC Cream, disponibil in saloanele GETT’S.

Un produs de ultima generatie, creat pentru femeia inteligenta. Exemplul perfect de produs all in one, care inglobeaza o tehnologie sinergica pentru a dobandi o piele cu un aspect ideal.

CC cream inseamna 4 produse intr-unul singur pentru a obtine o piele cu un aspect placut. Cc cream ofera: 1.MACHIAJ CU O TEHNOLOGIE DE CORECTARE A CULORII (pigmenti naturali), corectand micile imperfectiuni ale culorii pielii ( roseata, pete de culoare) pentru toate tipurile de ten. Reda luminozitatea chiar si celor mai obosite tenuri; 2. CREMA HIDRATANTA: Contine acid hyaluronic care hidrateaza in profunzime pielea;  3. CREMA ANTIRID: Contine extract de jambu si vitamina C, care umplu ridurile si ajuta la redobandirea fermitatii pielii, redandu-i aspectul luminous si tanar; 4.CREMA CU PROTECTIE SOLARA SPF 30. Contine filtre chimice si fizice pentru  a asigura o protectie ridicata.

Produsul se prezinta intr-un tub de 40 ml, in 2 nuante, in functie de de fototipul de piele: deschis sau inchis. O investitie inteligenta pentru frumusete, disponibila in saloanele GETT’S incepand cu aceasta primavara.