10 accesorii care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat

10 accesorii care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat

Garderoba unui bărbat îi reflectă personalitatea. Pe lângă articole vestimentare, trebuie investești în accesorii care te vor ajuta îți redefinești stilul. O ținută nu este niciodată completă fără accesorii, deoarece acestea oferă acea atingere finală care te ajută  arăți perfect. În timp ce hainele sunt versatile, accesoriile potrivite pot schimba aspectul întregii ținute. Bărbații au grijă din ce în ce mai mult de felul în care arată. Ce porți și cum îl porți poate spune multe despre personalitatea ta. Și, deși bărbații au nevoie doar de câteva accesorii care nu trebuie lipsească din garderobă și care se potrivesc la diferite ținute, ai grijă ca acestea fie de calitate, pentru reprezintă o investiție pentru imaginea ta.

1. Ceas

Ceasul este o formă de exprimare și spune multe despre stilul tău de viață. Totodată, reprezintă echilibrul perfect între practicalitate și modă. Ceasul este versatil, se potrivește oricărei ținute și reprezintă o investiție de lungă durată.

2. Curea

O curea de calitate face mai mult decât să îți țină pantalonii. Aceasta aduce un plus de stil ținutei tale, îmbunătățește aspectul și perspectivele unui bărbat. Ar trebui să ai o varietate de culori, astfel încât o poți asorta în funcție de situație.

3. Cravata și papion

Aspectul clasic și costumele reprezintă una din marile tendințe ale momentului. Pentru a nu trece neobservat, trebuie să îți accesorizezi costumul. În timp ce mulți bărbați poartă costume fără cravată sau papion, credem că este vorba despre sacrilegiu de modă, deoarece aceste accesorii sunt cea mai simplă modalitate de a completa o ținută, fără a arăta exagerat. Cravata sau papionul îți oferă un look sofisticat, în timp ce batista de rever adaugă un plus de eleganță.

4. Portofel

Se spune că un portofel definește un bărbat. Un portofel de calitate face garderoba ta să arate grozav. Un portofel frumos îți îmbunătățește imaginea și perspectivele, dar îți poate strica aspectul dacă este ponosit.

5. Ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt practici și atemporali. O pereche de ochelari de soare de calitate reprezintă un accesoriu în care ar trebui să investești. Aceștia îți pot defini stilul și pot fi adevărate piese statement. Totodată, estetica lor elegantă îți poate oferi un aspect sofisticat, misterios și profesional, în timp ce maschează un weekend de petrecere.

6. Eșarfă

Eșarfă este un accesoriu care te face să arăți elegant și sofisticat. Aceasta poate aduce un plus de culoare ținutei tale și poate adăuga o notă personală stilului tău.

7. Șosete

Majoritatea bărbaților nu știu importanța șosetelor, pentru garderoba ta să arate grozav, ar trebui să ai mereu câteva șosete frumoase. De la cele colorate la cele cu modele, acestea îți pot completa și personaliza ținuta sau o pot strica.

8. Butoni

Aceste accesorii îți oferă stil și un plus de eleganță și reprezintă un statement. Fie ești adeptul ținutelor sport, fie le preferi pe cele business, butonii nu ar trebui lipsească din garderoba niciunui bărbat.

9. Șapcă

Șepcile și pălăriile au tendința de a fi mai mult piese statement decât niște accesorii subtile și plictisitoare. Acestea aduc un plus de personalitate oricărei ținute.

10. Pantofi

Fiecare bărbat trebuie aibă cel puțin o pereche de pantofi. Chiar dacă preferi stilul sport, o pereche de pantofi de calitate îți schimbă stilul complet și îți deschid noi oportunități. În plus, ei atrag imediat privirile. O pereche de pantofi oxford sunt versatili și arată minunat și la costum, dar și la o ținută casual.


Text: Andrada Arsenie