Tunsori cu modele cool pentru barbati

Tunsori cu modele cool pentru barbati

Designul excelent al părului este unul dintre cele mai bune moduri de a-ți arăta stilul, personalitatea și încrederea. Există o mare varietate de opțiuni pentru bărbați atunci când vine vorba despre alegerea tunsorii lor. De la fade la linii unice, alege unul din aceste stiluri și mergi direct la frizerie.

Modelele cool de tunsoare pentru bărbați oferă o modalitate distractivă de a crea un stil unic. Fie că îți dorești 2 sau 3 linii pe partea laterală a capului, un tatuaj pe păr sau undesign de stea, experimentarea unei tunsori de designer poate adăuga ceva deosebit părului tău.

1. Stea și fulger

Dacă ești în căutarea unei tunsori grozave care să iasă în evidență, poți iei în considerare un design fulger și stea. Are atitudine și fler, ceea ce îl face o alegere ideală pentru bărbații încrezători cărora le place să fie în centrul atenției. În timp ce tunsoarea arată excelent pe orice fel de tăietură decolorată sau buzzed, este deosebit de izbitoare atunci când este asociată cu un șoim fals.

Tunsori cu modele cool pentru barbati

2. Minge de fotbal

Iubitorii de fotbal pot oricând aleagă un design care reprezinte mingea sportului lor favorit.

Tunsori cu modele cool pentru barbati

3. Scări

Un design al părului sub formă de scări creează un efect geometric, folosind linii unghiulare. Deși ai putea simplifica tunsoarea, de ce să nu o faci mai extravantă și să combini designul cu o culoare proaspătă? Verde a devenit o tendință în acest an, deoarece aspectul său nefiresc atrage întotdeauna atenția.

Tunsori cu modele cool pentru barbati

4. Tunsoare complexă cu design abstract

Pentru băieții cu adevărat aventuroși, o tunsoare grozavă este un design abstract complex. Dă frâu liber imaginației tale și lasăți frizerul creeze un aspect îndrăzneț, proaspăt și unic pentru părul tău. Un design abstract complex arată chiar mai bine dacă îți vopsești părul într-o culoare sălbatică, precum galben neon, verde sau roșu.

Tunsori cu modele cool pentru barbati

5. Diamond Hair Design

Pentru băieții care își cunosc valoarea, un design de păr diamantat este o alegere excelentă. Diamantele reprezintă succesul, bogăția și raritatea. În plus, forma lor geometrică face din aceste pietre un design simplu, recunoscut și eficient al părului, mai ales dacă dorești și o linie de păr ascuțită și curată. Pune-l pe frizer să creeze o formă de diamant, apoi adaugă fațete și raze de lumină pentru un impact suplimentar.

Tunsori cu modele cool pentru barbati

6. Design dublu

În timp ce majoritatea băieților sunt familiarizați cu designul părului cu linie dublă, designul clasic arată și mai bine atunci când este dublat de designul sprâncenelor. Fantele sprâncenelor erau o tendință majoră în anii ’90 și au revenit în ultimul an datorită aspectului lor nervos și masculin. Atunci când este asociat cu un design de păr cu dungi duble, rezultatul este un aspect care atrage atenția.

Tunsori cu modele cool pentru barbati


Text: Andrada Arsenie