GETT’S Men recommendation: produse pentru orice tip de par

GETT'S Men recommendation: produse pentru orice tip de par

Cu toții ne confruntăm cu un bad hair day și ne-am dori ca părul să arate într-un anumit fel. Provocarea cea mai intensă este descoperirea produselor care funcționează cel mai bine pentru fiecare tip de păr, astfel încât să obții stilul de păr dorit. Fie că îți dorești să îți îmblânzești șuvițele sau să îți perfecționezi pompadour-ul, te poți folosi de o mulțime de tipuri de produse. 

Noi îți vom enumera mai jos recomandările noastre de produse care pot fi destinate mai multor tipuri de păr, pentru a obține styling-ul dorit:

Pomadele de la Barber Mind

Dacă ești adeptul folosirii unei pomade de păr, atunci noi avem o mulțime de recomandări. Brandul Barber Mind este recunoscut pentru îngrijirea profesională a părului și cuprinde în portofoliul său mai multe tipuri de pomade. Secretul acestui tip de produs este că trebuie aplicat corect pentru a obține efectul dorit. Se ia cu vârful degetului o cantitate mică de produs și se încălzește în podul palmei. În momentul în care produsul capătă o textură uleioasă, se aplică pe păr. Se coafează cu ajutorul unui pieptăn sau a unei perii. Procesul cu siguranță nu este complicat dar este important să fie respectat. Cei de la Barber Mind oferă multe variante de pomade, precum Pomada Ink, ce oferă firului de păr o fixare medie și un luciu natural, mascând firele de păr alb. Printre acestea, se mai regăsesc și pomadele Roots, Killer sau Iron Clay care oferă un luciu puternic și o fixare puternică pentru ca diferitele stylinguri să reziste. Te invităm pe shop-ul nostru www.getts.shop pentru a descoperi brandul Barber Mind în profunzime și a alege ce produse ți se potrivesc.

Lotiunile pentru par Club Man Pinaud

Formulele tonice pentru păr previn uscarea scalpului și apariția mătreții. Acestea conferă strălucire și un finisaj bine îngrijit pentru întreaga zi. De fiecare dată când vedeți o artist faimos, al cărui păr este impecabil, cu siguranță acesta folosește un produs de styling care îi conferă acel aspect. Șamponul și balsamul nu sunt de obicei de ajuns. Recomandăm loțiunile tonice de la ClubMan Pinaud, deoarece acestea au un efect intens de stimulare și curățare a scalpului și echilibrează secreția glandelor sebacee. Această loțiune tonică trebuie aplicată generos pe păr și pe scalp, masând puternic cu vârful degetelor. Și această gamă poate fi regăsită pe shop-ul getts.shop.

Gelul modelator de la Seb Man

Așa cum este bine cunoscut, gelul de păr are puterea de a fixa părul super puternic, fără a-ți mai face griji că își va strica aspectul pe durata întregii zile. Cei de la Seb Man au creat o gamă foarte diversificată cu produse de păr destinată bărbaților. Printre pomade, ulei de păr și ceară, se regăsește și gelul modelator, denumit The Hero. Acesta oferă un finisaj elegant, cu fixare puternică și strălucire și datorită formulei sale unice, părul poate fi re-modelat pe durata întregii zile. Se aplică o cantitate mică de produs în palme, apoi se distribuie uniform pe părul uscat. Descoperă întreaga gamă Undefinable de styling pe getts.shop și alege produsul dorit.


Text: Mihaela Tudorache