The new nail art

Moda a devenit de mulți ani o expresie a stilului de viață și a alegerilor pe care le facem. Trebuie să aibă sens, să se potrivească în contextul actual, pentru a nu rămâne blocată în trecut. Tehnologizată, modernă, simplistă, casual, green… iar manichiura urmează același parcurs. Iată care sunt trendurile care ne energizează în noul sezon.

Unghii holografice – Cu totul nouă și cu mult entuziasm primită, după unghiile metalice din sezonul trecut și cele cu efecte magnetice, tendința unghiilor holografice a dominat podiumurile prezentărilor de modă și s-a alăturat celor mai îndrăznețe abordări ale designerilor. De la roz delicat până la albastru marin sau violet, acestea arată spectaculos în orice lumină și pe orice lungime. Nu intră însă în dress code-ul casual sau business, deci le păstrăm pentru evenimente și petreceri de weekend.

Vibrația ultraviolet – Totul a fost cuprins de această vibrație pozitivă pe care o transmite cea mai populară culoare a anului: ultraviolet. Manichiurile ultraviolet nu aveau cum să lipsească și au fost care mai de care mai diverse, de la finișuri mate la finișuri glittery, accentuate și de accesorii pe tipsuri sau la baza unghiei. Feminine și potrivite pentru orice anotimp.

Clasic reinventat – monocromatic și modern

Noul French style – În fiecare an vedem o nouă abordare a manichiurii french, atât de frumoasă și clasică, dar cu riscul de a ne plictisi dacă nu este puțin reinventată. Pentru ca fashionistele să nu o mai ocolească sub pretextul simplității, manichiura french se transformă în această primăvară și capătă note moderne sau romantice. Un nail art delicat, sub formă de dungi orizontale sau verticale, mici flori pictate sau detalii fine aurii și argintii se potrivesc de minune și vorbesc despre un stil timeless, dar mereu nou.

Minimalism grafic – Nail artul perfect pentru sezonul de vară arată copilăresc, chiar cu mici imperfecțiuni, care pun în valoare stilul și naturalețea purtătoarei. Jocul cu două culori și forme oferă acel “je ne sais quoi” unghiilor. De încercat: combinații simple de forme pătrate roșii pe unghii roz sau o alternare a triunghiurilor în tonuri de mov, sau clasica și simplista manichiură marinărească, cu dungi și ancore roșii și albastre pe fond alb. Forma pătrată și scurtă a unghiei va arăta cel mai bine pe acest tip de nail art.

Jessica Cosmetics lansează Gypsy Spirit Collection

Jessica Cosmetics lansează colecția de vară 2018, Gypsy Spirit Collection. Șase lacuri de unghii în culori vibrante, perfecte pentru o manichiură strălucitoare de vară. Gypsy Spirit Collection se adresează spiritelor libere, exploratorilor care își urmează propria cale, celor care gândesc liber și se lasă purtați de emoții. Gypsy Sprit Collection de la Jessica Cosmetics îți oferă culorile ideale pentru o vară în care te conectezi cu spiritul tău nomad.

Ești curioasă să încerci? Te așteptăm în saloanele GETT’S!