De ce trebuie sa folosesti zilnic crema cu SPF?

De ce trebuie sa folosesti zilnic crema cu SPF?

De ce trebuie sa folosesti zilnic crema cu SPF?

Deși nu ne dăm seama în fiecare zi de efectele nocive ale razelor solare, pe termen lung ne pot afecta. De aceea, este foarte recomandat să introduceți în rutina de îngrijire o cremă solară sau ulei cu protecție SPF.

Loțiunile cu factor de protecție SPF sunt de o importanță crucială nu numai când facem plajă, ci în fiecare zi și nu doar vara când soarele devine foarte puternic. Atât toamna cât și iarna trebuie să ne preocupăm de protejarea tenului pentru că razele solare reușesc în continuare să ne afecteze.

Descoperă următoarele motive pentru care trebuie să introduci SPF în ritualul de îngrijire dar și recomandările noastre:

1. Previne procesul îmbătrânirii

De la o anumită vârstă, ridurile încep să dea bătăi de cap iar expunerea la soare nu va face decât să accelereze definirea acestora. Acest lucru se întâmpla din cauza razelor ultraviolete care pun în pericol elasticitatea pielii și conduc la apariția precoce a ridurilor. De aceea, introducerea în rutina de îngrijire a unei creme cu SPF în fiecare zi, reprezintă o modalitate bună de prevenire. Vă recomandăm crema solară cu protecție SPF50 pentru față din gama Sun Expertise de la Skeyndor.

DRY TOUCH PROTECTIVE EMULSION este o cremă de față cu un factor de protecție ridicat (SPF50), care protejează pielea sensibilă cu risc crescut la soare. Datorită factorului de protecție de care dispune, crema previne eritermul și iritațiile solare, protejează AND-ul celulelor stem, împiedică formarea ridurilor și pierderea fermități pielii, prevenind astfel îmbătrânirea pielii.

De ce trebuie sa folosesti zilnic crema cu SPF?

2. Împiedică arsurile solare

Arsurile solare sunt neplăcute pentru piele mai ales dacă vă confruntați cu ele în timpul unei vacanțe. De aceea, pentru a preveni senzația neplacută a arsurilor, adaugă în geantă o cremă cu SPF care va lupta împotriva radiațiilor. Vă recomandăm uleiul solar uscat cu protecție SPF50 pentru corp dar și pentru păr de la Skeyndor, care de asemenea devine victima radiațiilor. Formula sa acționează ca un antioxidant specializat și are un spectru de protecție foarte larg împotriva razelor UVB, UVA, IR si HEVis. Aceasta reduce daunele cauzate de razele soarelui, având un efect de protecție împotriva luminii albastre HEVis.

De ce trebuie sa folosesti zilnic crema cu SPF?

3. Previne hiperpigmentarea

Hiperpigmentarea este o afecțiune des întâlnită la femei și este declanșată de mai mulți factori, printre care și expunerea la razele UV. Producția de melanină este declanșată de radiațiile solare, și de acee expunerea la soare este principala cauză a hiperpigmentării.  Petele de piele care apar în zonele vizibile precum fața, umerii, decolteul sunt provocate de expunerea considerabilă la soare. Pentru a preveni apariția acestora, este recomandată folosirea unei creme cu SPF.

Crema solara PROTECTIV FLUID SPF 30 BLUE LIGHT TECHNOLOGYde la Skeyndor are un factor de protecție solară ridicat, SPF30. Concepută cu tehnologia exclusivă BLUE LIGHT, aceasta protejează pielea prin blocarea directă a razelor de lumina HEVis, cunoscute sub numele de lumină albastră. Formula sa non-grasă este rezistentă la apă și este ideală pentru toate tipurile de piele, indiferent de vârstă.

De ce trebuie sa folosesti zilnic crema cu SPF?

4. Diminuarea riscului apariției cancerului de piele

Un ten tânăr, frumos și sănătos poate fi menținut doar dacă îi acordăm îngrijirea potrivită. Sănătatea noastră depinde și de o piele sănătoasă. Cancerul de piele poate fi ușor de tratat dacă este diagnosticat într-o fază ușoară. Riscul apariției cancerului de piele poate fi ameliorat prin protejarea zilnică a pielii alături de crema cu protecție solară.

Skeyndor Sun Expertise Protective Sun Emulsion este o emulsie pentru corp ce are o formulă de protectie împotriva efectelor nocive ale soarelui.  Datorita factorului de protecție de care dispune, emulsia previne eritermul și iritațiile solare, protejează AND-ul celulelor stem, împiedică formarea ridurilor și pierderea fermității pielii.

Sun Expertise Skeyndor


Text: Mihaela Tudorache