Tedintele de unghii inspirate de pe Instagram

Tedintele de unghii inspirate de pe Instagram

Vara este aici, ceea ce înseamnă că sunt o multitudine de tendințe noi în materie de unghii, iar rețelele de socializare ne oferă multe modele inspiraționale. Vara este cu adevărat cea mai bună perioadă a anului. Atmosfera relaxată, băuturile reci și plimbările lungi sunt o încântare. Una dintre părțile preferate ale sezonului cald este faptul poți experimenta modele și culori îndrăznețe pe unghiile tale. Uită de unghiile plictisitoare colorate cu roz pal.Tendințele de unghii din vara anului 2020 sunt despre curaj, schimbare și îndrăzneală. Și pentru rețelele de socializare fac parte din viața noastră, am făcut o selecție a trendurilor în materie de unghii care au apărut pe Instagram:

 

  1. Utilizatorii de Instagram s-au arătat clar interesați de aspectul floral strălucitor, iar modelele cu margarete au devenit rapid cele mai populare dintre toate.

View this post on Instagram

Sunshine and daisies ☺️ • • Less is Norse by @opi

A post shared by jamie (@ohhowcuticle) on

 

2. Culorile pastel sunt frumoase și nu se vor demoda niciodată. Și pentru este greu te decizi care nuanță este mai frumoasă, le poți alege pe toate. Astfel vei avea o manichiură jucăușă și pregătită pentru o vară incendiară.

 

3. Ești excentrică și îți dorești ceva inedit sau pur și simplu, îți dorești experimentezi ceva nou? Aceste flăcări de neon sunt o modalitate sigură de a-ți face manichiura să iasă în evidență.

View this post on Instagram

"Neon" flames using @medusanailshq #nailsbyginaedwards

A post shared by Gina Edwards (@ginaedwards_) on

 

4. Vara are întotdeauna un aer festiv. Și ce este mai festiv decât unghiile cu model de confetti? Cu siguranță o faci furori cu această manichiură la petreceri în această vară.

View this post on Instagram

Final New Years nails 🎉 . I never did #glassnails on myself when the trend was huge. I brought VERY minimal nail stuff home with me on this trip and the only nail art was what I *thought* was opalescent transfer foil and foil adhesive. ✨ . Let’s just say, it wasn’t transfer foil 😆 It was opal Mylar-type foil that was meant to be cut up. 🙃 I didn’t feel like doing anything difficult (plus I spent countless hours going through my childhood 📦) so this how they ended up! . Each color was duo chrome and I alternated them. So with the light, I love how these all look like they’re each a different one 😍 … … … … … #julieknailsnyc #glassnailart #glassnails #opalnails #rainbownails #nailinspo

A post shared by Julie K 🎀 Nails & Travel (@julieknailsnyc) on

 

5. Visezi la o vacanță tropicală, dar din cauza restricțiilor impuse din cauza pandemiei de Covid-19 nu poți pleca? Cea mai simplă modalitate de a-ți împlini visul este îți pictezi o atmosferă tropicală pe unghii.

 

6. Stilul ombre în cazul părului este în tendințe de mai multe sezoane, iar acum te poți bucura de ea și pe unghiile tale, printr-un design unic pentru unghii de vară.


Text: Andrada Arsenie