Summer trend: eyeliner nuanta mandarinei purtat de Gigi Hadid

Summer trend: eyeliner nuanta mandarinei purtat de Gigi Hadid

Vara ne-a trecut pragul în sfârșit așadar este timpul să devenim din nou îndrăznețe în ceea ce privesc culorile. Vara este despre nuanțele vibrante atât în materie de modă cât și de beauty. Vom sublinia un trend de makeup care va face cu siguranță ravagii vara aceasta. Folosirea eye-liner-ului colorat in jurul ochilor este exact pata de culoare de care ai nevoie într-o zi de vară.

Faimosul model și influencer, Gigi Hadid, ne-a oferit un sneak peak pe contul său de instagram cu un makeup radiant, care îi scoate în evidență ochii tocmai prin aplicarea eyeliner-ului vibrant.

 

Summer trend: eyeliner nuanta mandarinei purtat de Gigi Hadid

Makeup-artistul Patricia Ta a fost cea care i-a conturat un makeup cu inspirație citrică și fresh, perfect pentru acest sezon. Aceasta a pus accent pe colțurile interioare ale ochilor lui Gigi, creând o extensie care să îi accentueze culoarea ochilor. Restul makeup-ului s-a concentrat pe un aspect natural, cu accent pe evidențierea buzelor printr-o nuanță nude și utilizarea rimelului, astfel încât întreaga atenție să fie îndreptată spre eyeliner-ul fresh.

Descopera si alte idei care iti vor oferi o inspiratie vibranta pentru aceasta vara:

Este perioada cea mai potrivită în care putem să jonglăm cu nuanțele îndrăznețe, în special cu cele din jurul ochilor, având în vedere că în continuare trebuie să purtăm masca de protecție. Și pentru că lucrurile revin încet încet la normal, este timpul să ne reimaginăm și tipul de makeup, iar eyeliner-ul cu inspirație citrică este un start ideal.


Text: Mihaela Tudorache